معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه برگزار می‌کند؛

اردوی بازدید از مجموعه فرهنگی عباس‌آباد و برج میلاد ویژه دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ادیان و مذاهب اردوی یک روز جهت بازدید از مجموعه فرهنگی عباس‌آباد و برج میلاد برگزار می‌کند.

مجموعه فرهنگی عباس‌آباد و برج میلاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه روز جمعه ۲۰ آبان ۱۴۰۱ اردوی یک روزه به تهران جهت بازدید از مجموعه فرهنگی عباس‌آباد و برج میلاد برگزار می‌کند. این اردو مخصوص دانشجویان ایرانی و غیر ایرانی می‌باشد که هزینه دانشجویان ایرانی با ۵۰ درصد تخفیف ۱۵۰ هزار تومان و برای دانشجویان غیر ایرانی رایگان می‌باشد.

خاطر نشان می‌شود که ظرفیت اردو ۴۰ نفر می‌باشد و اولویت با کسانی است که زودتر ثبت‌نام کرده و هزینه ثبت‌نام را پرداخت کنند.

علاقه‌مندان جهت ثبت‌نام بعد از واریز مبلغ مذکور به شماره حساب ۱۰۳۵۲۷۱۴۶۳ به نام دانشگاه ادیان و مذاهب، فیش واریزی را به شماره 09945216039 در ایتا ارسال کرده و نسبت به تکمیل فرم ذیل اقدام نمایند.

اوووپس! نتوانستیم جای گذاری فرم شما را انجام بدیم.

مجموعه فرهنگی عباس‌آباد و برج میلاد