رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور پیامی بیان کرد؛

آیت‌الله عباسعلی اختری عمر شریفش را در ترویج دین، و خدمت به مردم سپری کرد

آیت‌الله عباسعلی اختری

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با صدور پیامی ارتحال آیت‌الله عباسعلی اختری را تسلیت گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح زیر است.

انا لله و انا الیه راجعون

درگذشت آیت‌الله شیخ عباسعلی اختری، نماینده محترم مردم تهران در مجلس خبرگان و امام جمعه‌ی پیشینِ سمنان، مایه تاسف و تاثر گردید. ایشان عمر شریفش را در ترویج دین، و خدمت به مردم سپری کرد. اینجانب ضمن تسلیتِ درگذشت ایشان به مقام معظم رهبری که یار قدیمی و نماینده‌ی سابقشان در استان سمنان را از دست دادند، و نیز با تعزیت به مردم شریف سمنان و تهران ، برای ایشان، علو درجات، و برای بارماندگانشان، به‌ویژه برادر مکرمشان، حجت الاسلام والمسلمین حاج شیخ حسن اختری، صبر و اجر فراوان را از خدای بزرگ، مسئلت می‌نمایم.

سید ابوالحسن نواب
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب