Academic-cultural trip to Germany and France For PhD Students and Professors

دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه ادیان و مذاهب، سفر علمی ـ فرهنگی به کشورهای آلمان و فرانسه ویژه اساتید و اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شرکت‌کنندگان در سفر علمی ـ‌ فرهنگی به کشورهای آلمان و فرانسه، از دانشگاه‌های پادربورن، مؤسسه آکادمیکی توماس مورس، دانشگاه کلن، دانشگاه سوربن و دانشگاه کاتولیکی پاریس بازدید و در جلسات علمی و ارائه مقاله شرکت خواهند کرد. علاوه بر این از جاذبه‌های علمی و فرهنگی شهر فرانکفوت، کلن، دوسلدروف و پاریس بازدید خواهند کرد.

مدت سفر:

۱۰ روز؛ ۱ روز فرانکفورت، ۲ روز کلن و ۲ روز دوسلدروف، ۱ روز پادربورن و ۴ روز پاریس

زمان سفر:

اسفندماه ۱۳۹۸ (زمان دقیق با توجه به ورک‌شاپ‌ها و وقت سفارت متعاقباً اعلام خواهد شد ولی به احتمال زیاد از چهارشنبه ۱۴ اسفند (۴ مارس) تا جمعه ۲۳ اسفند (۱۳ مارس).

هزینه سفر:

پنج میلیون و پانصد هزار تومان هزینه اولیه سفر که باید در هنگام ثبت‌نام پرداخت شود.

۱۴۰۰ یورو هزینه‌های سفر که شامل هزینه ویزا و هزینه‌های سفر یعنی اقامت، حمل‌ونقل، صبحانه و ناهار می‌باشد. (حمل‌ونقل فقط با مترو و اتوبوس می‌باشد).

تبصره:

ـ هزینه‌های شام و دیگر هزینه‌ها هم‌چون وردوی موزه‌ها و ورودی‌های دیگر و … به عهده شرکت‌کنندگان می‌باشد.

ـ هزینه سفارت در این مبلغ در نظر گرفته شده است.

ـ کسانی که مسلط به زبان انگلیسی می‌باشند، در اولویت قرار دارند.

ـ هتل‌ها چهار ستاره و اتاق‌ها ۲ نفر یا ۳ نفره می‌باشند.

زمان ثبت‌نام: تا تکمیل ظرفیت (۲۰ نفر)

علاقه‌مندان برای ثبت‌نام در این سفر فقط از طریق واتس‌آپ یا نرم‌افزار بله به شماره ۰۹۱۲۷۵۲۰۲۴۴ پیام دهند.