رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در بیانیه‌ای تاکید کرد؛

کشتار زائران بیگناه نشان‌دهنده اوج استیصال دشمنان است

در پی اقدام تروریستی اخیر در حرم مطهر حضرت شاهچراغ (علیه السلام)، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب بیانیه‌ای صادر کرد.
متن بیانیه حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب به شرح زیر است.

بسم الله الرحمن الرحیم

اقدام تروریستی و جنایتکارانه‌ی هتک حریم امن بقاع متبرکه و کشتار زائران بیگناه در حرم مطهر حضرت احمد بن موسی (علیهما السلام)، نشان‌دهنده اوج استیصال دشمنان دین و سرزمین و بیانگر حقانیت جبهه مقاومت اسلامی در مقابله با تکفیری‌های داعش در پایگاه‌های اصلی آنهاست. اینجانب ضمن تسلیت به خانواده‌های داغدیده، و آرزوی سلامت و بهبودی برای مجروحان این حادثه، وظیفه‌ی خود می‌دانم حساسیت شرایط فعلی و امکان سوء ‌استفاده‌ی دشمنان از اعتراضات داخلی برای انتقام‌گرفتن از ملت مسلمان ایران را گوشزد کرده، از مسئولان، نخبگان و عموم فعالان سیاسی و اجتماعی بخواهم بر مشکلات اقتصادی و شکاف‌های اجتماعی و سیاسی، از راه گفت‌وگو و تعامل، فائق بیایند تا دشمنان قسم‌خورده‌ی این ملت و مملکت، امکان تاخت‌وتاز پیدا نکنند.

سید ابوالحسن نواب
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب