حجت السلام والمسلمین نواب در آیین آغاز سال تحصیلی بیان…

دغدغه‌ اصلی دانشگاه ادیان و مذاهب عمق دادن به پژوهش‌های علمی است

یکی از مهمترین دغدغه‌های دانشگاه بعد از مسائل آموزشی، فعالیت‌های پژوهشی می‌باشد. ارتقای کیفی و کمی پژوهش و عمق دادن به پژوهش‌ها در دانشگاه ادیان یکی از برنامه‌های مهم است که همواره توسط مسئولان این دانشگاه دنبال شده و می‌شود.

پژوهش‌های علمی، سید ابوالحسن نواب

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در مراسم آیین آغاز تحصیلی دانشگاه ضمن خوش آمدگویی به مهمانان و تبریک ولادت پیامبر گرامی اسلام بیان کرد: دانشگاه ادیان در آغاز یک موسسه پژوهشی بود. زمانی که تصمیم بر این شد که این موسسه تبدیل به دانشگاه شود برخی از بزرگان بیان کردند که اگر این موسسه دانشگاه شود کارهای پژوهشی آن کم رنگ خواهد شد. من امروز می‌خواهم به همه این بزرگان و اساتید عرض کنم که دانشگاه ادیان از آغاز تاسیس علاوه بر توجه به مسائل آموزشی و تحصیل دانشجویان در رشته‌های مختلف ادیان و مذاهب به پژوهش‌های علمی نیز تاکید داشته‌است.

وی ادامه داد: دانشگاه ادیان و مذاهب تا امروز بیش از ۵۰۰ عنوان کتاب منتشر کرده است. این دانشگاه در حال حاضر ۱۰ مجله علمی پژوهشی فعال دارد، همچنین یک نشریه ISI به زبان انگلیسی در این دانشگاه منتشر می‌شود که یکی از مجلات معدود در ایران است که در سایت اسکوپوس نمایه شده است. دو نشریه دیگر به زبان انگلیسی نیز در حال گذرندان مراحل مختلف برای نمایه شدن در این سایت معتبر پژوهشی‌اند.

ریاست دانشگاه گفت: در حوزه پژوهشی و انتشار کتاب، سازمان سمت که یکی معتبرترین سازمان‌های انتشار کتاب در کشور است با هیچ دانشگاهی به اندازه‌‌ی دانشگاه ادیان و مذاهب همکاری پژوهشی و انتشار کتاب نداشته است.

وی ادامه داد: دغدغه اصلی ما در دانشگاه ادیان و مذاهب عمق دادن به پژوهش‌های علمی و همچنین گسترش آن می‌باشد. سالانه چندین کتاب معتبر و علمی در این دانشگاه منتشر می‌شود. یکی از این کتاب‌ها کتابی است که امروز با عنوان «کلام و جامعه» قرار است در دانشگاه از آن رونمایی شود. این کتاب ارزشمند توسط متجرمان برجسته کشور با سر ویراستاری استاد برجسته جناب آقای دکتر سید محمدرضا بهشتی انجام شده است که ان شالله در همین مراسم از آن رونمایی خواهد شد.

aeein-begining-edu-year-1401-16
aeein-begining-edu-year-1401-13