با مشارکت دانشگاه ادیان و مذاهب؛

مراسم نکوداشت علامه حسن زاده آملی برگزار می‌شود

با مشارکت دانشگاه ادیان و مذاهب مراسم نکوداشت سالک توحیدی و حکیم انقلابی علامه ذوفنون آیت الله حسن زاده آملی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با ایام موفورالسرور میلاد با سعادت حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی(ص) و حضرت امام جعفر صادق(ع) مراسم نکوداشت سالک توحیدی و حکیم انقلابی علامه ذوفنون آیت الله حسن زاده آملی برگزار می‌شود.

این مراسم با مشارکت دانشگاه ادیان و مذاهب و جمعی از مراکز دینی،حوزوی و دانشگاهی ساعت 9 روز پنجشنبه 21 مهرماه 1401 در مدرسه عالی دارالشفای قم برگزار خواهد شد.

در این مراسم که با پیام مرجع عالیقدر حضرت آیت الله العظمی جوادی آملی(دامت برکاته) آغاز خواهد شد جمعی از شخصیت‌های حوزوی و دانشگاهی و شاگردان معظم له به ایراد سخن خواهند پرداخت.

گفتنی است در این مراسم از دبیرخانه دائمی و آثار مرتبط با علامه حسن زاده آملی رونمایی خواهد شد.