با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران؛

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب از حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم عیادت کرد

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن عیادت از حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد علی آل هاشم در جریان آخرین وضعیت روند درمانی ایشان قرار گرفت.

در پی بستری شدن حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد علی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب از ایشان عیادت کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با حضور در یکی از بیمارستان‌های تهران ضمن عیادت از حجت‌الاسلام و المسلمین سید محمد علی آل هاشم نماینده ولی فقیه در استان آذربایجان شرقی و امام جمعه تبریز در جریان آخرین وضعیت روند درمانی ایشان قرار گرفت.

در جریان این عیادت حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با تقدیر از خدمات ارزشمند حجت الاسلام والمسلمین آل هاشم برای ایشان از خداوند متعال سلامتی و عافیت و شفای عاجل طلب کردند.