ثبت‌نامه دوره‌های آزاد مهرماه ۱۴۰۱ دانشکده ادیان شروع شد

ثبت نام برنامه‌های آزاد و فوق‌العاده ترم مهرماه 1401 گروه ادیان ابراهیمی و گروه ادیان شرقی-ایرانی (غیرابراهیمی) در دانشکده ادیان شروع شد علاقه‌مندان به ثبت می‌توانند به لینک موجود در این خبر مراجعه کرده و ثبت‌نام کنند.

دوره‌های آزاد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، گروه ادیان ابراهیمی و گروه ادیان غیرابراهیمی (ادیان شرقی ایرانی) در‌ دانشکده ادیان، به منظور ارتقای سطح دانش ادیانی در کشور و برقراری ارتباطات با مجامع علمی و دانشگاهی بین‌المللی، و با بهره گیری از استادان مختلف داخلی و خارجی (از قُم تا بُن و رُم) دوره‌های آزاد زیر را تقدیم علاقه مندان می‌کند:

زبان‌های علمی:

• الف. زبان انگلیسی تخصصی (شامل دو واحد گرامر کاربردی، و هشت واحد در حوزههای دین پژوهی، اسلام، ادیان ابراهیمی، و ادیان شرقی و ایرانی)
  • ب. زبان عبری با تدریس استاد مهندس آرش آبایی
  • ج. زبان عربی جدید (مکالمه ) بر اساس کتاب العربیه للعالم
  • د. آموزش زبان فرانسه از ابتدا بر پایه کتاب vit et bien ویرایش دوم
  • ه. آموزش زبان آلمانی از ابتدا بر پایه کتاب درسی Starten wir! A1

واحدهای تخصصی ارشد ادیان ابراهیمی به زبان انگلیسی روزهای یکشنبه و دوشنبه و سه شنبه عصرها از ساعت 15:

• 1.  قرآن مجید و کتاب مقدس (شکل گیری، ساختار و محتوا) دکتر مارگارتا گروبر از آلمان/ و دکتر فیاضی از ایران (بر اساس کتاب Story of the Qur’an: Its History and Place in Muslim Life 2 Edition نوشته خانم اینگرید ماتسون)
  • 2.  شکل گیری و شاخه‌های دین پژوهی: دکتر رسول رسولی ‌پور
  • 3.  ادیان ابتدایی و شرقی-ایرانی:  دکتر شکری فومشی دانش آموخته دانشگاه FU  برلین
  • 4.  تاریخ تفکر یهودی: دکتر حمامی و مهندس آرش آبایی و خانم دکتر احسانی
  • 5.  تاریخ تفکر مسیحی بر اساس کتاب Christian thought
  • 6. تاریخ فلسفه غرب: دکتر سید محمود موسوی دانشیار دانشگاه باقر العلوم

واحدهای ارشد ادیان ابراهیمی به زبان فارسی:

• 1. تاریخ یهودیت (دکتر بخشنده) ؛
  • 2. تاریخ فلسفه غرب (دکتر احمدرضا مفتاح)؛
  • 3. متون مقدس یهودی (دکتر محمدتقی انصاریپور)؛ُ
  • 4. ادیان ابتدایی: دکتر فومشی؛
  • 5. شکل گیری و شاخه‌های دین پژوهی ….
  • 6. پیشینه مطالعات ادیان در اسلام……

واحدهای ارشد ادیان شرقی ایرانی (غیرابراهیمی) به فارسی:

۱. زبان انگلیسی (۴واحد شامل گرامر کاربردی و زبان تخصصی)؛

۲. روش‌شناسی مطالعات ادیان: دکتر زهره زرشناس عضو بازنشسته هیئت علمی ‌فرهنگستان زبان ایران

۳. ادیان ابتدایی: دکتر شکری فومشی دانش آموخته دانشگاه FU  برلین

۴. هندوئیسم: دکتر اسماعیل‌پور مطلق استاد بازنشسته دانشگاه شهید بهشتی در رشته فرهنگ و زبان‌های باستانی

۵.‌ آیین بودا: علی‌رضا شجاعی بوداپژوه برجسته

۶. ادیان ایرانی (۱): دکتر رضایی باغ‌بیدی استاد دانشگاه اوساکای ژاپن (مدرسه عالی زبان و فرهنگ)

نکات مهم

• دوره‌های یادشده از نیمه مهرماه به شکل آنلاین از ساعت 15 الی 18 (هر کلاس 90 دقیقه)‌ شروع و ویدیوی جلسات قابل دسترسی است.
  • هر دوره در حد دو واحد درسی استاندارد، و هزینه آن به طور نیم بها 180 تومان است که به شماره حساب دانشگاه واریز می‌شود.
  • شرکت‌کنندگان در پایان دوره گواهی حضور در دوره یا قبولی در آن را دریافت میکنند.
  • این دوره‌ها برای دانشجویان دکتری و ارشد سال‌های آینده جزو سوابق علمی در دانشکده منظور خواهد شد.
  •  همه دانشجویان و پژوهشگران و علاقه‌مندان گرامی بدون محدودیت می‌توانند در دوره شرکت کنند و گواهی دو زبانه دانشگاهی دریافت کنند.
  • به زودی رزومه علمی استادان داخلی و خارجی ترم و دوره تقدیم می‌شود.

برای ثبت نام اولیه فرم ثبت نام الکترونیکی  را  از طریق لینک زیر پر کرده و ارسال فرمایید:

ثبت‌نام

زمان ثبت نام قطعی بعد از تنظیم لیست اولیه اعلام خواهد ولی کلاس‌ها و دوره‌ها از نیمه دوم مهر شروع خواهد شد. علاقه‌ مندان می‌توانند پرسش‌های احتمالی خود را در گروه پذیرش دانشکده یا گروه ارشد ادیان مطرح فرمایید یا سوال را به صورت پیام به شماره 09939157282 ارسال فرمایید.