با صدور پیامی؛

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ارتحال آیت‌الله سید حسن سعادت مصطفوی را تسلیت گفت

آیت‌الله سید حسن سعادت مصطفوی

حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با صدور پیامی ارتحال آیت‌الله سید حسن سعادت مصطفوی را تسلیت گفت.

متن پیام رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب به شرح زیر است.

انا لله و انا الیه راجعون
از شمار دو چشم، یک تن کم وزشمارِ خِرد، هزاران بیش

رحلت فیلسوف عالی‌مقام و استاد اخلاقِ نیکومرام، آیت‌الله سید حسن سعادت مصطفوی، اندوهی سنگین را بر دلِ مشتاقان حکمت و معنویت نشاند. ایشان که سالیانی رئیس دانشکده الهیات دانشگاه تهران و سالیانی بیش‌تر، از استادان و مدیران دانشگاه امام‌صادق علیه‌السلام بود، ازجمله، استادانِ فضیلت‌گستری بود که دعوت دانشگاه ادیان و مذاهب را برای وعظ اخلاقی پذیرفت.
اینجانب درگذشتِ این استاد بی‌همتای حکمت مشاء را که هم‌زمان، در محراب و منبر، دستگیرِ مردم در امور معنوی و مادی‌شان نیز بود، به حوزه‌های علمیه و اصحاب حکمت و ارباب معرفت، و نیز به بیت محترمِ ایشان ، تسلیت گفته، علو درجات ایشان را از خدای متعال خواهانم.

سید ابوالحسن نواب
رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب