با حضور ریاست و مسئولان دانشگاه؛

در شب عاشورا پرچم متبرک گنبد حرم امام حسین(ع) در دانشگاه به اهتزاز در آمد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، آیین اهتزاز پرچم متبرک گنبد حرم امام حسین(ع) با نوشته متبرک «یا حسین»، اهدایی عتبه حرم امام حسین (ع) به حجت‌الاسلام و المسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب طی مراسم عزاداری سرور و سالار شهیدان اباعبدالله الحسین در شب عاشورا در محوطه دانشگاه با حضور مسئولان دانشگاه، اعضای هیئت علمی، دانشجویان و کارمندان دانشگاه برگزار شد.

در این مراسم که دانشجویان عراقی نیز حضور داشتند و بخشی از مراسم شب عاشورا به خاطر حضور این دانشجویان به زبان عربی برگزار شد پرچم امام حسین در محوطه اصلی دانشگاه توسط ریاست دانشگاه و دیگر مسئولان به اهتزاز در آمد.

اهتزار پرچم سرخ رنگ «یا حسین» که مدتی بر روی گنبد متبرک حرم امام حسین(ع) نصب بوده است نشانه اهمیت و ارزش شعائر حسینی در دانشگاه ادیان و مذاهب است. این پرچم قرار است تا مدتی در محوطه اصلی دانشگاه ادیان و مذاهب برافراشته بماند.