دکتر قاسمی خبر داد؛

نشریه مطالعات تطبیقی مذاهب فقهی رتبه علمی-پژوهشی دریافت کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر ابراهیم قاسمی مدیر نشریات دانشگاه ادیان و مذاهب در گفت‌وگویی درباره مجوز علمی پژوهشی نشریه مطالعات تطبیقی مذاهب فقهی به سردبیری حجت الاسلام والمسلمین دکتر محسن ملک افضلی گفت: از این نشریه دو شماره به صورت علمی تخصصی منتشر شده و به‌تازگی موفق شده است رتبه علمی پژوهشی خود را از کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری دریافت کند.

وی گفت: پیش از این نیز نشریات پژوهش‌نامه مذاهب اسلامی، پژوهش‌های ادیانی، پژوهشنامه امامیه و مجله انگلیسی‌زبان Religious Inquiries از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و نیز مجله شیعه‌پژوهشی و مطالعات فقهی حقوقی زن و خانواده از شورای عالی حوزه‌های علمیه مجوز علمی پژوهشی دریافت کرده‌اند. در این میان مجله انگلیسی‌ زبان Religious Inquiries دارای رتبه جهانی ISI نیز هست.

ابراهیم قاسمی گفت: این موفقیت حاصل تلاش معاونت محترم پژوهشی و دانشکده مذاهب اسلامی است و امیدواریم این مجله فرصتی باشد برای ارائه نتایج تلاش‌های دانشجویان و پژوهشگران این عرصه.