مهدی محمدی شجاعی تاکید کرد؛

رشد و تعالی هر مجموعه جز در سایه اخلاص و انسجام میسر نخواهد بود

محمد مهدی شجاعی مدیر کتابخانه و انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب با صدور پیامی از دست‌اندرکاران برگزاری سی‌و‌سومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران تشکر کرد.

متن این پیام به این شرح است:

هو المشکور

چگونه سر زخجالت برآورم بر دوست          که خدمتی  بسزا بر نیامد از  دستم

باعرض تحیت؛

سی‌و‌سومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با حضور فعال انتشارات دانشگاه ادیان و مذاهب در این رویداد بزرگ فرهنگی به پایان رسید.

جا دارد سپاسگزاری صمیمانه‌ای داشته باشم از حمایت‌های همیشگی حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای نواب رئیس محترم دانشگاه ادیان و مذاهب، دکتر محمد معینی‌فر معاون محترم پژوهشی، اعضای محترم هیأت علمی، اساتید گرامی،مهندس مهرداد غضنفری معاون محترم اداری مالی،حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد مهدی تسخیری معاون محترم ارتباطات و امور بین‌الملل، روسای محترم دانشکده‌ها، اداره کل ارتباطات و اداره روابط عمومی، خبرگزاری‌ها، همکاران پرتلاش کتابخانه و انتشارات، دانشجویان گرامی و کلیه بزرگوارانی که با همفکری و همکاری خود در طول برگزاری نمایشگاه کتاب تهران ما را در پیشبرد اهداف دانشگاه یاری رساندند اعلام نمایم.

بی گمان رشد و تعالی هر مجموعه جز در سایه اخلاص و انسجام و تلاش یکپارچه هدفمند میسر نبوده و نخواهد بود.

امیدوارم تداوم این همراهی و همیاری چشم انداز درخشانی را فرا روی این انتشارات قرار دهد.

بمنه و کرمه

مهدی محمدی شجاعی