مراسم بزرگداشت استاد سید مقتدا حسینی ابهری برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ به مناسبت اولین سالگرد درگذشت مرحوم حجت الاسلام والمسلمین حاج «سید مقتدا حسینی ابهری» مؤسس مرکز اسلامی امام علی(ع) در "لوگانو"ی سوئیس و عضو مجمع عمومی مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)، همایش بزرگداشتی برگزار می‌گردد.

این همایش به همت "مجمع جهانی اهل‌بیت(ع)"، "مرکز امام علی(ع) لوگانو" و "دفتر دفاع از حقوق پیروان اهل‌بیت(ع) در سوئیس" به شکل مجازی برپا خواهد شد.

در این مراسم حضرات آیات، حجج اسلام و آقایان «محمدحسن اختری» رییس شورای عالی مجمع جهانی اهل بیت(ع)، «احمد مبلغی» نماینده لرستان در مجلس خبرگان رهبری، «سیدابوالحسن نواب» رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، دکتر «حسن شجاعی» نماینده مردم ابهر در مجلس شورای اسلامی، «سعید مرادپور» امام جمعه ابهر، دکتر «آیت پیمان» دبیرکل مجمع جهانی شیعه شناسی و دکتر «فرهاد افشار» رئیس هماهنگی سازمان های سوئیس و عضو شورای ادیان سوئیس به ایراد سخنرانی خواهند پرداخت و موضوع مهم "جایگاه تشیع در غرب" را واکاوی خواهند کرد.

همچنین در این نشست علمی، از مجله "همبستگی ادیان" نشریه جدید مرکز اسلامی امام علی(ع) لوگانو نیز رونمایی خواهد شد.

این همایش، روز شنبه ۱۴ اسفند ۱۴۰۰ از ساعت ۱۳:۳۰ به وقت تهران (۱۱ صبح به وقت لوگانو) آغاز خواهد شد.

علاقمندان به مباحث علمی و ادیانی، می‌توانند این برنامه را از دو طریق زیر به شکل زنده مشاهده کنند:

– صفحه وبینارهای مجمع جهانی اهل‌بیت(ع) به آدرس: https://vc.miu.ac.ir/ahl

– سایت عبرات تی.وی. به آدرس: Abarat.tv

لازم به ذکر است که نهادهای علمی، دینی و بین‌المللی متعددی در برگزاری این نشست مشارکت دارند؛ از جمله:

"دانشگاه ادیان و مذاهب"، "انجمن بین‌المللی مطالعات ادیان سوئیس"، "خبرگزاری اهل‌بیت(ع) – ابنا"، "بنیاد دوستی و توسعه روابط ایران و هلند"، "بنیاد اسلامی و فرهنگی اهل‌بیت(ع) ژنو"، "دانشگاه تعاملات بین‌المللی یوروپرشیا"، "دبیرخانه دین پژوهان ایران"، "سازمان هماهنگی سازمان های اسلامی سوئیس (KIOS)"، "کنفدراسیون اسلامی شیعیان در ایتالیا"، "مؤسسة البیان للتواصل والتاصیل"، "مجمع جهانی شیعه شناسی"، مرکز اسلامی فرهنگی اهل‌بیت(ع) زوریخ"، "مرکز فرهنگی امام علی(ع) میلان" و "انجمن علمی فِرَق تشیع".

گفتنی است حجت الاسلام والمسلمین استاد «سید مقتدا حسینی ابهری» از مبلغان فعال در عرصه بین الملل، روز چهارشنبه 13 اسفند 1399 دار فانی را وداع گفت.

آن مرحوم از اعضای مجمع جهانی اهل بیت(ع) بود و با تأسیس و مدیریت "مرکز فرهنگی اسلامی امام علی(ع)" واقع در شهر لوگانو در "ایالت تیچینو" در جنوب سوئیس خدمات فراوانی به شیعیان آن منطقه نمود.

آن فقید سعید همچنین علاوه بر سوئیس، در مراکز مختلف اسلامی اروپا و نیز در جمهوری اسلامی ایران (بویژه شهر ابهر) منشأ خدمات بود؛ و آثار مکتوبی هم در زمینه های اسلامی، حقوقی و تاریخی از خود بر جای نهاد.