دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌کند:

سلسله نشست های تخصصی «امام علی(ع)؛ راه رسای ادیان»

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، نخستین نشست از سلسله نشست‌های تخصصی «امام علی(ع)؛ راه رسای ادیان» روز پنجشنبه هفتم مردادماه 1400 مصادف با عید سعید غدیر خم در فضای مجازی برگزار می‌گردد.

در این سلسله نشست‌ها آيت‌اللّه سيد مجتبی حسیني نماینده مقام معظم رهبری در عراق، حضرت آيت‌اللّه كاظم صديقي رئیس بنیاد بین‌المللی غدیر، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب از ایران و الارشمندريت أرسانيوس حنونيك از شخصیت‌های کلیسای ارتدوکس در لبنان، نعمة صليبا پژوهشگر حوزه مطالعات اسلامی مسیحی، شيخ عامر زين‌الدين از شخصیت‌های دروزیان لبنان و شيخ مراد شرو سليمان از شخصیت‌های برجسته ایزدیان عراق حضور دارند.

این سلسله نشست‌ها از غدیر 1442 تا غدیر 1443 قمری با حضور شخصیت‌های علمی داخلی و خارجی ادامه دارد.

نخست نشست از این سلسله نشست‌ها نیز با مدیریت شیخ مازن بکری فعال رسانه‌ای اهل لبنان ساعت 30: 19 روز پنجشنبه مصادف با عید سعید غدیر خم در فضای مجازی برگزار خواهد شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب از جمله سخنرانان نخستین جلسه خواهد بود.

علاقمندان می‌توانند با مراجعه به لینک زیر و وارد نمودن کد 22 در این وبینار شرکت نمایند.

برای حضور در نشست علمی کلیک کنید