با صدور پیامی؛

حجت الاسلام والمسلمین نواب انتصاب رئیس قوه قضائیه را تبریک گفت

در پی انتصاب حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به ریاست قوه قضائیه از سوی رهبر معظم انقلاب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب در پیامی این انتصاب شایسته را تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در پی انتصاب حضرت حجت‌الاسلام والمسلمین غلامحسین محسنی اژه‌ از سوی مقام معظم رهبری، حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب با صدور پیامی این انتصاب شایسته را تبریک گفت.

متن پیام حجت الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب به شرح زیر است.

حجت‌الاسلام والمسلمین جناب آقای  محسنی اژه‌ای دامت برکاته

ریاست محترم قوه قضائیه

سلام علیکم؛

کسب اعتماد مقام معظم رهبری و برگزیده شدن‌تان به منصب خطیر و مسئولیت سنگین ریاست قوه قضائیه را پس از عمری خدمت و مجاهدت در مناصب گوناگون قضایی و امنیتی شادباش عرض می‌کنم.

سرمایه عظیمی که جناب‌عالی با صفای نفس و پاک‌دستی، از راه دانش‌آموختگی در حوزه علمیه، به‌ویژه در مدرسه حقانی، زیر نظر شهیدین بهشتی و قدوسی و در طول بیش از چهار دهه خدمت در مناصب گوناگون جمهوری اسلامی کسب کرده‌اید، حتماً مددکار شما در تداوم خدمت و انجام این مسئولیت خواهد بود.

من اطمینان دارم که با درایت و استقلال نظر جناب‌عالی، به حول و قوه الهی، شاهد تداوم تحولات شروع‌شده و نیز توفیقات روزافزون در بسط عدالت و مبارزه با فساد خواهیم بود.

سید ابوالحسن نواب

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب