به مناسبت درگذشت حجت‌الاسلام سید مصطفی علامه مهری؛

پیام تسلیت رئیس دانشکده شیعه شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب

در پی درگذشت حجت‌الاسلام والمسلمین سید مصطفی علامه مهری نماینده ولی‌فقیه در هلال احمر استان قم و دانشجوی دکتری رشته تاریخ تشیع اثنی‌عشری دانشگاه ادیان و مذاهب، حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدحسن نادم پیام تسلیتی صادر کردند.

متن این پیام به شرح زیر است:

انا لله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت جناب حجت‌الاسلام والمسلمین سید مصطفی علامه مهری نماینده ولی‌فقیه در هلال‌احمر استان قم که دانشجوی دکتری رشته تاریخ تشیع اثنی‌عشری در دانشکده شیعه‌شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب بودند، سبب حزن و اندوه اینجانب و دوستان دانشکده ایشان گردید.

بنده این مصیبت وارده را خدمت خانواده معظم ایشان و دوستان و ارادت‌مندان این عالم فرهیخته تسلیت و تعزیت عرض می‌نمایم و از خداوند منان برای آن مرحوم، غفران الهی و برای خانواده و سایر دوستان و بازماندگان ایشان، صبر جمیل و اجر جزیل مسئلت می‌نمایم.

محمدحسن نادم

رئیس دانشکده شیعه‌شناسی