جستجو

اشتغال زنان

واکاوی فقهی اشتغال زنان؛ سیری تحلیلی در مهم ترین چالش های فقهی فراروی اشتغال زنان

آیین بودا

ادیان بزرگ شرق؛ دفتر سوم آیین بودا

انگاره کاوی

انگاره کاوی در مطالعات معاصر اسلامی

مطالعات دینی

سیر تحول مطالعات و مناسبات بین الادیان در حوزه علمیه

مجموعه حاضر حاصل همکاری پژوهشگران و اندیشمندان حوزة مطالعات دینی است که به مناسبت صدمین سالگرد بازتأسیس حوزه علمیه قم تدوین شده است. این کتاب سیر تحول مطالعات و مناسبات بین‌الادیان را در سه بخش بررسی می‌کند: پیشینه تاریخی، تحولات پس از انقلاب اسلامی، و شکوفایی مطالعات و مناسبات بین‌الادیان. بخش اول در سه فصل…
مدیریت منابع

مدیریت منابع انسانی؛ جلد دوم مدیریت افراد

مدیریت منابع

مدیریت منابع انسانی؛ جلد اول رهنمودهای نظری و عملی

یهودیت تاریخ

یهودیت؛ تاریخ، باورها و آیینها

تکوین عقلانیت

تکوین عقلانیت؛ به سوی میان رشتگی در الاهیات و علم

صفات الهی

صفات الهی از منظر فیلسوفان دین غربی

صفات خداوند از مباحث مهم الهیاتی  است که اقوال مختلفی درباره آن مطرح شده و  هر یک از ادیان و مذاهب  به تعریف و تقسیم بندی این صفات  از دیدگاه خود اقدام کرده اند. در این میان، در سنت يهودی ـ مسيحی، نیز، خداوند به‌عنوان واجد صفاتی نگريسته مي‌شود که او را به‌عنوانِ موجودی متعالی،…

دانشنامه بین المللی ارتباطات؛ جلد چهارم ارتباطات راهبردی

دانشنامه بین‌المللی ارتباطات نشان دهنده یک مجموعه مرجع گسترده و پویا در حوزه میان‌رشته‌ای است. این مجموعه معتبر 12 جلدی به طور مشترک توسط Wiley-Blackwell و انجمن ارتباطات بین‌المللی (ICA) و انجمن آکادمیک پیشرو منتشر شده است. ویژگی‌های کلیدی آن عبارتند از: 1339 مدخل (A-Z) که به 29 حوزه موضوعی که حوزه‌های اصلی تحقیق را…
یهودیت مدرن

یهودیت مدرن

یهودیان در عصر مدرن، به‌ویژه پس از روشنگری، به جریان‌ها و گروه‌های گوناگونی تقسیم شدند که هریک ایدئولوژی دینی خاص خود را داشتند. این کتاب توصیفی از مهم‌ترین جریان‌های یهودی در این دوره همراه با نقدهای مطرح دربارة آنها است؛ جریان‌هایی ماننــد یـهودیــت راست‌کیــش، حسیدیسم، یهودیت اصلاحگرا، محافظه‌کار، بازسازی‌خواه، یهودیت اومانیست، و صهیونیسم. نویسنده در…
کلام و جامعه

کلام و جامعه؛ تاریخ اندیشه دینی در صدر اسلام در سده های دوم و سوم هجری (جلد پنجم)

از نزدیک به ربع قرنی که از انتشار مجموعة شش‌جلدی «کلام و جامعه در سده دوم و سوم هجری»، اثر پروفسور یوزف فا‌ن‌اس (متولد 1934)، استاد بـازنشسته رشــته اسـلام‌شنـاسی و زبان‌های سامی دانشگاه توبینگن و پـژوهشگر نـامی عـرصة کلام اسلامی مـی‌گذرد، ایــن مـجـموعه بی‌تردید یکی از منابع پژوهشی درخور توجه به‌شمار آمده و پایه‌ای برای…
صفحه 1 از 24 صفحه
1 2 3 24