بیانیه رسالت و اساسنامه دانشگاه

تاریخ انتشار: 1393/02/20

بیانیه رسالت دانشگاه:

دانشگاه ادیان و مذاهب، نخستین دانشگاه تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، برخاسته از حوزه‌ی علمیه، ضمن شناخت ادیان و مذاهب و تعامل و گفت‌‌و‌گو با پیروان آنها با تکیه بر مشترکات، در جهت‌ همبستگی انسانی، تقویت صلح، کاهش آلام بشری، گسترش معنویت و اخلاق و معرفی عالمانه‌ی اسلام بر اساس آموزه‌های اهل‌بیت علیهم‌السّلام به پژوهش و تربیت نیروی انسانی متخصص اقدام می‌نماید.

اساسنامه دانشگاه:

اساسنامه دانشگاه ادیان و مذاهب در جلسه 217 مورخ 28/10/89 شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی و بنا به تفویض جلسه 650 مورخ 21/7/88 شورای عالی انقلاب فرهنگی در 33 ماده و 14 تبصره به تصویب رسید.

این اساسنامه جایگزین اساسنامه مؤسسه آموزش عالی غیردولتی - غیرانتفاعی ادیان و مذاهب مصوب 22/5/1384 شورای گسترش آموزش عالی شد و در تاریخ 14/6/90 برای اجرا به وزارت علوم تحقیقات و فناوری ابلاغ شد.

برای مشاهده اساسنامه اینجا را کلیک کنید