نشست «بررسی مبانی فقهی و نجومی رؤیت هلال» برگزار شد

تاریخ انتشار: 1397/03/24

نشست «بررسی مبانی فقهی و نجومی رؤیت هلال» برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، همزمان با روزهای پایانی ماه مبارک رمضان، نشست علمی «بررسی مبانی فقهی و نجومی رؤیت هلال» با حضور حجت‌الاسلام سید رضا قلمکاریان برگزار شد.

حجت‌الاسلام قلمکاریان در این نشست ابتدا به بررسی ماهیت زمان در آیات و احادیث و نظریات استادان فیزیک پرداخت. وی در ادامه به مسئله تقسیم‌بندی زمان و انواع تقویم رایج اشاره کرد.

وی سپس به تحلیل علمی رؤیت هلال و اهمیت آن و مبانی فقهی رؤیت هلال پرداخت و اشاره کرد که بر اساس رؤیت هلال ماه، این‌که در سراسر جهان دو عید فطر برگزار شود، دور از ذهن و غیرعلمی نیست.

این نشست روز چهارشنبه 23 خردادماه 1397 بعد از نماز عصر در محل نمازخانه دانشگاه برگزار شد.

برچسب ها : رؤیت هلال, سید رضا قلمکاریان