تبیین مدل تربیت اخلاقی دارشیا ناروائز و مقایسه آن با دیدگاه ملا مهدی نراقی

تاریخ انتشار: 1397/03/09

تبیین مدل تربیت اخلاقی دارشیا ناروائز و مقایسه آن با دیدگاه ملا مهدی نراقی

جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد دانشجو محمدرضا شعبانیان با عنوان «تبیین مدل تربیت اخلاقی دارشیا ناروائز و مقایسه آن با دیدگاه ملا مهدی نراقی» برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، یکشنبه ششم خردادماه 97 جلسه دفاع از پایان‌نامه کارشناسی ارشد دانشجو محمدرضا شعبانیان با عنوان «تبیین مدل تربیت اخلاقی دارشیا ناروائز و مقایسه آن با دیدگاه ملا مهدی نراقی» و با حضور دکتر فاطمه وجدانی به عنوان استاد راهنما و دکترسید محمدرضا موسوی‌نسب به عنوان استاد داور در سالن شهید بهشتی برگزار شد.

در چکیده این پایان‌نامه آمده است:

اخلاق زبان مشترک همه انسان‏ها با هر جهان‏بینی، آیین و مذهب است. اخلاق از عناصر انسانیت است و تعلّقی به هیچ کشور و فرهنگی ندارند. انسان‏ها، با ویژگی‏های فرهنگی و آیینی مختلف، ولی با صفات اخلاقی برابر، می توانند در کنار هم زندگی کنند و آنچه که می‏تواند مایه صلح و همزیستی انسان‏ها باشد، اخلاق برابر است.

تربیت انسان، بدون رشد و پرورش اخلاق وی، تربیتی ناقص و چه بسا زیانبار خواهد بود. به طور معمول هر کسی در زندگی خود، فرد یا افرادی را می شناسد که به رغم رشد علمی و تخصصی، به دلیل بی بهره بودن از فضایل اخلاقی در میان مردم از مقبولیتی برخوردار نبوده و چه بسا منشأ زیان هایی جبران ناپذیر شده است. از این رو، تربیت اخلاقی برای رشد و پروش انسان ضروری و لازم است.