هیئتی از استادان دانشگاه فرانکفورت از دانشگاه بازدید کردند

تاریخ انتشار: 1397/03/02

هیئتی از استادان دانشگاه فرانکفورت از دانشگاه بازدید کردند

جمعی از استادان و پژوهشگران حوزه ادیان و مذاهب و مطالعات شیعی از کشور آلمان مهمان دانشگاه ادیان و مذاهب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این پژوهشگران که در دانشگاه فرانکفورت مشغول به تحصیل و تدریس هستند، برای آشنایی با دانشگاه ادیان و مذاهب به ایران سفر کردند و از دانشگاه ادیان و مذاهب بازدید کردند.

مهمانان علاقه‌مندی خود را برای رشته حکمت هنر اسلامی در دانشگاه فرانکفورت اعلام کردند. هم‌چنین علاقه‌مندی خود به گفت‌وگوی تخصصی بین شیعه و سنی در آلمان را مطرح کردند.

یکی از استادان ترک‌تبار این هیئت آلمانی نیز گفت: در آلمان بیشتر بر روی مذهب تسنن تحقیقات صورت می‌گیرد اما استادان سعی می‌کنند صرف نظر از شیعه و سنی،‌ به اسلام بپردازند لذا از همکاری با مراکزی هم‌چون دانشگاه ادیان و مذاهب برای گفت‌وگو استقبال می‌کنند.

وی بستر این دیالوگ را متون اسلامی و بازنگری این متون و نیز قرآن کریم به عنوان متن اصلی دینی در اسلام مطرح کرد.

در این دیدار نشستی با حضور تعدادی از استادان دانشگاه از جمله سرکار خانم دکتر پورمحمدی و حجت‌الاسلام والمسلمین انصاری‌پور برگزار شد و استادان به معرفی دانشگاه و اهداف آن پرداختند.

این دیدار روز سه‌شنبه 25 اردیبهشت‌ماه 1397 برگزار شد.

برچسب ها : دانشگاه فرانکفورت