زمان و مکان مصاحبه پذیرفته شدگان دکتری آزمون سراسری

تاریخ انتشار: 1397/03/01

زمان و مکان مصاحبه پذیرفته شدگان دکتری آزمون سراسری

اعلام زمان و مکان برگزاری مرحله دوم (بررسی سوابق علمی و پژوهشی و مصاحبه) آزمون سراسری دکتری تخصصی (Ph.D) برای سال تحصیلی 98-97 دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشگاه ادیان و مذاهب بر اساس نتایج اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور، از طریق آزمون سراسری دکتری تخصصی (Ph.D) برای سال تحصیلی 98-97 اقدام به برگزاری ارزیابی مرحله دوم (بررسی سوابق علمی و پژوهشی و مصاحبه) از میان داوطلبان این آزمون می‌نماید.

آن‌دسته از شرکت کنندگان آزمون ورودی دکتری تخصصی (Ph.D) سازمان سنجش آموزش کشور که در یکی از کد رشته محل‌های دانشگاه ادیان و مذاهب دعوت به مصاحبه و نتیجه قبولی برای ایشان در کارنامه انتخاب رشته درج گردیده است، برای شرکت در ارزیابی مرحله دوم (بررسی سوابق علمی و پژوهشی و مصاحبه) باید پس از مطالعه دفترچه راهنمای آزمون دکتری سراسری 97 نسبت به ثبت‌نام در سامانه پذیرش دانشجوی دانشگاه ادیان و مذاهب اقدام نمایند.

داوطلبان محترم پس از تکمیل مراحل ثبت‌نام توجه داشته‌ باشند که از تاریخ 1397/04/11 زمان مراجعه حضوری و تشکیل پرونده و شرکت در مصاحبه از طریق همین سامانه اطلاع رسانی خواهد شد.

تذکر مهم: با توجه به برنامه ریزی صورت گرفته در دانشگاه ادیان و مذاهب به دلیل همزمانی تاریخ‌های اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور و ماه مبارک رمضان و امتحان‌های پایان‌ترم، تاریخ‌های مصاحبه به نیمه دوم تیرماه (16 الی 21 تیرماه) تغییر نموده است.

تکالیف داوطلبان برای شرکت در مصاحبه

1. مطالعه دقیق دفترچه راهنما
  2. ثبت‌نام در سامانه پذیرش دانشجو دانشگاه ادیان و مذاهب
  3. مراجعه مجدد به سامانه مذکور در تاریخ 1397/04/10 و اطلاع از تاریخ و زمان مصاحبه
  4. حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب در تاریخ اعلام شده به‌همراه مدارک مورد نیاز برای شرکت در مصاحبه

چند تذکر مهم:

الف) داوطلبان محترم توجه داشته‌ باشند هر داوطلب مجاز است تنها در همان کد رشته محل که نتیجه قبولی برای ایشان در کارنامه سازمان ثبت شده است، ثبت‌نام نماید. ثبت‌نام بر اساس علاقه و یا ثبت‌نام در سایر کد رشته‌محل‌های که مجاز نمی‌باشند هیچ‌گونه حقی برای داوطلبان ایجاد نخواهد نمود.

ب) آن‌دسته از داوطلبان که در دو یا چند رشته محل در دانشگاه ادیان و مذاهب قبول شده‌اند و تمایل به شرکت در مصاحبه همه این رشته‌ها را دارند باید کلیه مدارک لازم برای مصاحبه را به تعداد جلسات مصاحبه تهیه نموده و همچنین مبلغ سی‌هزار تومان برای مصاحبه دوم در روز شرکت درجلسه مصاحبه پرداخت نمایند.

ج) پذیرفته‌شدگان محترم لازم است فرم شماره 1 را دریافت و تکمیل نموده و در زمان حضور برای مصاحبه به همراه سایر مدارک مثبت مراتب علمی و پژوهشی و مدارک مورد نیاز همراه داشته باشند.

برای دریافت فرم شماره 1 اینجا  را کلیک کنید

برای دریافت اطلاعات مربوط به شهریه دکتری اینجا را کلید کنید

برای دریافت دفترچه راهنمای ثبت‌نام مصاحبه دکتری اینجا را کلیک کنید

برای دسترسی به لینک ثبت‌نام دانشگاه ادیان و مذاهب اینجا را کلیک کنید

کد رشته محل‌های دانشگاه ادیان و مذاهب در دفترچه راهنمای انتخاب رشته دکتری 97

کد گروه

کد رشته محل

رشته

رشته‌های مرتبط که فارغ التحصیلان آن می‌توانند در این کد رشته شرکت کنند

زمان بندی مصاحبه

فلسفه

حکمت هنرهای دینی

تمامي رشته‌هاي فلسفه و رشته‌ها با گرايش فلسفه، تمامي گرايش‌هاي الهيات و معارف اسلامي، تمامي گرايش‌هاي رياضي، تمامي گرايش‌هاي فيزيك، تاريخ علم دوره اسلامي، فلسفه هنر، فلسفه و كلام اسلامي و سطح سه حوزه

پس از ثبت‌نام در تاریخ 1397/04/10 زمان دقیق مصاحبه اعلام خواهد شد

مصاحبه در نیمه دوم تیرماه خواهد بود

تاریخ ـ تاریخ اسلام

تاریخ تشیع اثنی عشری

تاریخ و تمامی گرایش‌های آن، تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی، تاریخ تشیع، ایران‌شناسی، تاریخ ملل و تمدن اسلامی، تاریخ تمدن اسلامی، تاریخ معاصر جهان اسلام، تاریخ اهل البیت(ع)، مجموعه تاریخ و فلسفه علم، مجموعه الهیات و معارف اسلامی، سطح سه حوزه

فرقه‌های تشیع

مطالعات زنان

مطالعات زنان

حقوق زن در اسلام

تمامي گرايش هاي مطالعات زنان و خانواده، حقوق، حقوق خانواده، معارف اسلامي و حقوق، فقه و حقوق اسلامي، فقه و مباني حقوق اسلامي و سطح سه حوزه

ادیان و عرفان

مطالعات تطبیقی ادیان گرایش الهیات مسیحی

تمامی رشته‌های ادیان و عرفان، فلسفه دین، فلسفه غرب، الهیات و معارف اسلامی، سطح سه حوزوه

ادیان غیر ابراهیمی ـ ادیان ایرانی

عرفان اسلامی  و اندیشه‌های امام خمینی

تصوف و عرفان اسلامی

فلسفه و کلام

مذاهب کلامی

تمامی رشته‌های کلام و فلسفه، فلسفه اخلاق و کلام (حکمت) اسلامی، علوم حدیث ـ گرایش کلام و عقاید، الهیات و معارف اسلامی (تمامی رشته و گرایش‌ها)، سطح سه حوزه

شیعه‌شناسی

دین پژوهی

وهابیت‌شناسی

فلسفه و کلام اسلامی

فقه و مبانی حقوق اسلامی

مذاهب فقهی

تمامی رشته‌های فقه و مبانی حقوق، حقوق جزاء حقوق حصوصی، سطح سه حوزه

برای مشاوره و کسب اطلاعات بیشتر در مورد مسایل آموزشی و پذیرش با شماره‌های ذیل تماس بگیرید.

(کارشناس پذیرش و ثبت‌نام): 32802610-025 داخلی: 103

پذیرش خانم‌ها: داخلی 180

تلفن تماس با موسسه هنر و اندیشه اسلامی: 02537830782

همچنین به داوطلبان محترم توصیه می‌شود برای اطلاع از برنامه درسی رشته مورد نظر اینجا کلیک نمایند و یا با تماس با داخلی مدیر و یا اعضاء هیئت علمی گروه مربوط نسبت به کسب اطلاعات بیشتر اقدام نمایند.

لینک تماس‌های داخلی دانشگاه

برچسب ها : دکتری تخصصی, سازمان سنجش آموزش کشور