برنامه‌های فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب در ماه مبارک رمضان

تاریخ انتشار: 1397/03/01

برنامه‌های فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب در ماه مبارک رمضان

معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب برنامه‌های فرهنگی و مذهبی این دانشگاه در ماه مبارک رمضان را اعلام کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین جعفرطیاری با اشاره به فرا رسیدن ماه بندگی و مناجات گفت: ماه مبارک رمضان فرصتی است تا با بهره‌گیری از لحظات نورانی این ماه، دل‌ها را صیقل داده و با انجام اعمال و اذکاری که برای این ماه در منابع دینی و روایی ما بر آن تأکید شده، ارتباط خود را با خدای متعال نزدیک‌تر نماییم.

وی گفت: معاونت فرهنگی برای بهره‌مندی اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه ادیان و مذاهب اقدام به اجرای برنامه‌هایی در راستای استفاده بهینه از اوقات ماه مبارک رمضان نموده و بر این اساس مراسم جزء‌خوانی قرآن کریم، سخنرانی‌های مذهبی و اخلاقی و مسابقات قرآنی را اجرا می‌کند.

حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر جعفرطیاری در این زمینه گفت: جزء‌خوانی قرآن کریم هر روز بعد از نماز ظهر و عصر در محل نمازخانه دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار می‌شود.

وی افزود: به منظور بهره‌مندی اساتید، دانشجویان و کارکنان از مواعظ اساتید اخلاق، برنامه‌های اخلاقی نیز در دستور کار این معاونت قرار دارد.

وی در خصوص مسابقات قرآنی نیز گفت: با توجه به این‌که ماه مبارک رمضان بهار قرآن است و تأمل و دقت در آیات الهی، فضیلت آن به‌مراتب کم‌تر از قرائت نیست. به همین منظور معاونت فرهنگی دانشگاه مسابقات قرآنی با موضوعات تفسیر و مفاهیم را در نظر گرفته است.

برچسب ها : مصطفی جعفرطیاری, رمضان