حضور یکی از رهبران مسلمانان میانمار در دانشگاه

تاریخ انتشار: 1397/02/24

حضور یکی از رهبران مسلمانان میانمار در دانشگاه

یکی از رهبران مسلمانان میانمار و از رهبران طریقت چشتیه این کشور با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب، با ریاست دانشگاه دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، خلیفه غلام‌صدیق از رهبران طریقت چشتیه با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب، با ریاست دانشگاه دیدار کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب لوح ویژه دانشگاه ادیان و مذاهب را به عنوان هدیه به این رهبر مسلمانان طریقت چشتیه اهدا کرد.

در این لوح آمده است: دانشگاه ادیان و مذاهب با افتخار تمام، مجاهدت استاد عالی‌مقام جناب خلیفه غلام‌صدیق قادری چشتی را در راه اشاعه صلح میان پیروان ادیان و مذاهب  مختلف در راستای وظیفه اسلامی و به عنوان سفیر صلح ارج می‌نهد.

ریاست دانشگاه در پایان از ترجمه و نشر اثر وی با عنوان «تصوف در میانمار» از سوی دانشگاه ادیان و مذاهب خبر داد.

این دیدار روز چهارشنبه 19 اردیبهشت‌ماه 1397 به انجام رسید.

برچسب ها : خلیفه غلام صدیق, میانمار