حجت‌الاسلام والمسلمین نواب با تولیت آستان قدس رضوی دیدار کرد

تاریخ انتشار: 1397/02/23

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب با تولیت آستان قدس رضوی دیدار کرد

رییس دانشگاه ادیان و مذاهب امروز 23 اردیبهشت ماه 1397 ضمن حضور در آستان مقدس رضوی با حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی تولیت آستان مقدس رضوی دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، رییس دانشگاه ادیان و مذاهب امروز ضمن حضور در آستان مقدس رضوی با حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی تولیت آستان مقدس رضوی دیدار کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از فعالیت‌های اخیر آموزشی و فرهنگی دانشگاه، از توسعه برخی اقدامات آموزشی این دانشگاه معطوف به طلاب حوزه علمیه به‌ویژه طلاب حوزه علمیه خراسان خبر داد.

در این دیدار رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب از تولیت آستان قدس رضوی برای سخنرانی در مراسم افتتاحیه سال تحصیلی پیش رو دعوت کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین رئیسی نیز ضمن قدردانی از اقدامات صورت پذیرفته توسط این دانشگاه، ابراز امیدواری کرد که ضمن حضور در دانشگاه از نزدیک با فعالیت‌های دانشگاه آشنا شود.

این دیدار روز یکشنبه 23 اردیبهشت ماه 1397 به انجام رسید.

برچسب ها : نواب, رئیسی, آستان قدس