آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد غیرحضوری برگزار شد

تاریخ انتشار: 1397/02/21

آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد غیرحضوری برگزار شد

آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب به طور هم‌زمان در پنج شهر قم، مشهد، عسلویه، گرگان و زاهدان برگزار شد.

دانشگاه ادیان و مذاهب آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد غیرحضوری خود برای سال تحصیلی 97-98 را با حضور طلاب شیعه و سنی و به طور هم‌زمان در پنج شهر کشور برگزار کرد.

در این آزمون که روز جمعه 21 اردیبهشت‌ماه 1397 برگزار شد، مجموعاً 614 داوطلب به رقابت پرداختند.

نتایج آزمون اختصاصی کارشناسی ارشد غیرحضوری دهه سوم خردادماه 1397 اعلام خواهد شد.

گفتنی است در تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد غیرحضوری دانشگاه ادیان و مذاهب نیازی به حضور در دانشگاه نیست و دانشجویان با استفاده از فضای اینترنت در کلاس های مجازی شرکت می کنند و در پایان ترم برای شرکت در آزمون، در محل دانشگاه حضور می یابند.

برچسب ها : کارشناسی ارشد غیرحضوری, اهل سنت, دانشگاه ادیان و مذاهب