شاخصه مهم منتظران حقیقی، حق‌طلبی است نه قدرت‌طلبی

تاریخ انتشار: 1397/02/20

شاخصه مهم منتظران حقیقی، حق‌طلبی است نه قدرت‌طلبی

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب تصریح کرد: شاخصه مهم منتظران حقیقی امام زمان(عج) حق‌طلبی است و نه قدرت‌طلبی و جناح‌طلبی

حجت‌الاسلام والمسلمین سید ابوالحسن نواب در گفت‌وگو با خبرگزاری حوزه، با اشاره به وظیفه مبلغین در تبیین و ترویج آموزه‌های ناب مهدوی، اظهار داشت: یکی از ویژگی‌ها و شاخصه‌های مهم حضرت ولی‌عصر(ع) و محبان و ارادتمندان به ایشان، حق‌طلبی و حق‌خواهی است و اساساً ویژگی اصلی جوانان منتظر و مهدوی نیز همین است.

وی افزود: اگر ما این ویژگی حق‌طلبی و حق‌خواهی را در جامعه زنده نگاه داریم، آن‌موقع دیگر مشکلات و مسائلی چون شکاف نسلی نیز ما را از ادامه مسیر به سمت اهداف متعالی بازنمی‌دارد.

وی با بیان این که جوانان ما باید به تأسی از حضرت علی‌اکبر(ع) در مسیر تحقق اهداف مقدس امام زمان(عج) گام بردارند، گفت: حضرت علی اکبر(ع) روز عاشورا به پدر خویش امام حسین(ع) فرمود: آیا ما به‌حق هستیم و اگر این‌طور است که از مرگ نمی‌هراسیم.

رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب ادامه داد: جوان باید حق‌طلب باشد تا بتواند مقدمه ظهور را فراهم کند و مردم را به حق‌طلبی سوق دهد که اگر این‌طور شد، رهروی واقعی امام عصر (عج) خواهد بود.

وی خاطرنشان کرد: امام زمان(عج) به دنبال آن است که حق را به کرسی نشانده و عدالت را برقرار سازد و طبعاً نیاز به یاران و هوادارانی دارد که در این مسیر ایشان را در جبهه حق یاری دهند.

رئیس هیئت مدیره مرکز خدمات حوزه‌های علمیه گفت: از این رو ما اگر امام زمان(عج) را می‌خواهیم، باید حق‌طلبی را در جامعه رواج دهیم تا مردم طعم حق را بچشند و در این مسیر، بی‌شک طلاب جوان نقش بسیار مهم و سنگینی بر عهده دارند تا ضمن پاسخ به شبهات و تبیین شاخصه‌های مهم زندگی در عصر ظهور، به مکتب و راه امام زمان(عج) کمک کنند.

حجت‌الاسلام والمسلمین نواب بیان داشت: متأسفانه ما گاه به جای این که حق‌طلب باشیم، جناح‌طلب و لباس‌طلب هستیم و این در حالی است که وابستگی‌های جناحی و سیاسی نمی‌گذارد حقیقت‌طلب باشیم و به‌خوبی در خدمت به مسئله ظهور قرار بگیریم.

وی گفت: به خصوص ما طلاب و روحانیون باید خود در درجه اول حق‌طلب باشیم و ثانیاً این که شاخصه‌های حق و حق‌طلبی را در جامعه تبیین کرده و در ترویج آن‌ها فارغ از منیت‌ها و هواهای نفسانی بکوشیم.

منبع: خبرگزاری حوزه

برچسب ها : حضرت علی اکبر, حق طلبی, سید ابوالحسن نواب