سران کلیسای تاتارستان مهمان دانشگاه شدند

تاریخ انتشار: 1397/02/19

سران کلیسای تاتارستان مهمان دانشگاه شدند

عاليجناب فيوفان، مترو پليتن قازان و تاتارستان و نيز نماينده پاتريارك كريل، اسقف اعظم مسكو تمام روسيه با حضور در دانشگاه ادیان و مذاهب با ریاست دانشگاه دیدار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دیدار ریاست دانشگاه به ارائه گزارشی از فعالیتهای دانشگاه ادیان و مذاهب پرداخت و گفت: پس از سفرهای متعددی که به کشورهای مختلف داشتم، به این نتیجه رسیدم که برای شناخت دنیای ادیان و مذاهب نیاز به راهاندازی یک دانشگاه است.

ریاست دانشگاه همچنین بر تبادل استاد بین دانشگاه و استادان کلیسای پروتستان روسیه تأکید کرد.

عالیجناب فیوفان نیز در این دیدار ضمن ابراز خوشحالی از حضور در ایران و دانشگاه ادیان و مذاهب از همکاری بین دو طرف ابراز خوشحالی کرد.

وی همچنین سؤالات خود را درباره فعالیتهای دانشگاه مطرح کرد. در پایان این دیدار هدایایی بین دو گروه مبادله شد.

این دیدار روز سهشنبه 18 اردیبهشتماه 1397 در محل دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد.

برچسب ها : عالیجناب فیوفان