آزمون‌ اختصاصی دکتری همزمان در قم و مشهد برگزار شد

تاریخ انتشار: 1397/02/01

آزمون‌ اختصاصی دکتری همزمان در قم و مشهد برگزار شد

آزمون‌ اختصاصی طلاب دکتری 97 دانشگاه ادیان و مذاهب روز جمعه 31 فروردین، با حضور صدها داوطلب ورود به این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب آزمون اختصاصی طلاب دکتری 97 این دانشگاه با حضور نماینده سازمان سنجش روز جمعه 31 فروردین برگزار شد.

داوطلبان آزمون اختصاصی طلاب، ساعت 9 صبح روز جمعه 31 فروردین در دانشگاه ادیان و مذاهب و مدرسه تخصصی قرآن و عترت مشهد حاضر شدند تا برای پذیرش در یکی از چهارده رشته تخصصی دکتری این دانشگاه رقابت کنند.

بنابر اعلام معاونت آموزش دانشگاه ادیان و مذاهب نتایج اولیه این آزمون اواخر خردادماه از طریق سامانه پذیرش این دانشگاه اعلام خواهد شد.

گفتنی است در دوره دکتری دانشگاه ادیان و مذاهب در هر رشته 7 نفر (از بین مجموع داوطلبان آزمون سراسری کشوری و آزمون اختصاصی این دانشگاه) پذیرفته خواهند شد.

برچسب ها : آزمون‌ اختصاصی, طلاب, دکتری