ضرورت تحصیل در رشته فلسفه برای طلاب و دانش‌آموختگان حوزه

تاریخ انتشار: 1397/01/30

ضرورت تحصیل در رشته فلسفه برای طلاب و دانش‌آموختگان حوزه

حجت‌الاسلام شریعتمداری عضو هیئت‌علمی دانشگاه ادیان و مذاهب ضرورت تحصیل در رشته فلسفه را برای طلاب و دانش‌آموختگان حوزه تبیین کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب به نقل از خبرگزاری «حوزه»، حجت‌الاسلام‌والمسلمین حمیدرضا شریعتمداری در جمع خبرنگاران از علاقه‌مندان به مطالعات ادیان و مذاهب، دین‌پژوهی و فلسفه ورزی دعوت کرد جهت تقویت بنیه‌های علمی خود در زمینه‌هایی که کمتر در حوزه و دانشگاه موردتوجه است در آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب شرکت نمایند.

وی بابیان اینکه تفکر فلسفی همزاد بشر و درعین‌حال، نشان‌دهنده نخبگی و فرزانگی است گفت: لازمه فرارَوی از زندگی روزمره و خطورات و تأملات ذهنیِ عادی و حتی علمی، ژرف‌نگری در ماهیت‌ها، غایت‌ها و خاستگاه‌های واقعیت، معرفت و تعمق در مبادی علوم است که این کار فقط از برگزیدگان و دغدغه مندان این عرصه ساخته است.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه ادیان و مذاهب خاطرنشان ساخت: جدیت و صداقت در فهم و تبیین در طول تاریخ، نخبگان پزشکی، فیزیک، ریاضیات و دیگر علوم تجربی و عقلی و حتی عالمان توانمند دینی را از علوم جزئی‌نگر به قلمرو کلان نگری فلسفی سوق داده است.

وی گفت؛ دانشگاه ادیان برای سهیم شدن در این برنامه بزرگ انسانی که راهی برای گفت‌وگو و هم‌زبانی است اقدام به تأسیس دانشکده فلسفه نموده تا علاوه بر تأمین اهداف خود، مانع غلبهٔ نص گرایی و باطنی گری بر ابعاد عقلی در مطالعه ادیان و مذاهب گردد.

حجت‌الاسلام شریعتمداری خاطرنشان ساخت: اکنون‌که این دانشکده هویت و منزلت خود را دریافته و به یُمن دوره‌های آموزشی توانسته جمعی از استادان و دانشجویان فرهیخته را گردآورد، زمینه جذب دانشجویان جدید فراهم‌شده است.

وی از علاقه‌مندان به مطالعات ادیان و مذاهب، دین‌پژوهی و فلسفه ورزی دعوت کرد جهت تقویت بنیه‌های علمی خود در زمینه‌هایی که کمتر در حوزه و دانشگاه موردتوجه است در آزمون دانشگاه ادیان و مذاهب شرکت نمایند.

این استاد دانشگاه خاطرنشان ساخت: در شرایط کنونی جامعه جهانی و ایرانی نیازمند و مشتاق قلمروهای مطالعاتی است که در تلطیف فضای مناسبات ادیان، مذاهب و اقوام و کاستن آلام بشری و نیل به آرمان‌های انسانی نقش‌آفرینی کنند و این مهم در دانشگاه ادیان و مذاهب فراهم است.

برچسب ها : شریعتمداری, فلسفه, طلاب