حضور هیئتی از انجمن دائوئیسم چین در دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1397/01/30

حضور هیئتی از انجمن دائوئیسم چین در دانشگاه ادیان و مذاهب

دانشگاه ادیان و مذاهب روز چهارشنبه 29 فروردین 97 میزبان هیئتی از انجمن دائوئیسم چین بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب هیئتی از انجمن دائوئیسم چین در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافتند و در دیداری با اعضای هیئت‌علمی گروه ادیان شرق و همچنین حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب رئیس این دانشگاه به گفتگو نشستند.

این هیئت که شامل معاون و یکی از کارشناسان انجمن دائوئیسم چین بودند ابتدا دیداری با آقایان دکتر قنبری و لکزایی از اعضای هیئت‌علمی گروه ادیان شرق دانشکده ادیان داشتند.

در این دیدار دکتر لکزایی ضمن خوشامدگویی به میهمانان چینی، دانشگاه ادیان و مذاهب را جزو دانشگاه‌های پیشرو در ایران درزمینهٔ مطالعات ادیان شرق خواند و افزود: این دانشگاه در دهه‌های اخیر توانسته با نشر کتاب‌های مهم درزمینهٔ شناخت و معرفی ادیان شرقی ازجمله دائو گام مهمی را در این راه بردارد و تحول ساز باشد.

دکتر لکزایی همچنین با اشاره به لزوم آشنایی اساتید و دانشجویان فعال درزمینهٔ ادیان شرقی به زبان‌های بومی این ادیان ازجمله زبان چینی، از اعضای انجمن دائوئیسم چین درخواست کرد تا درزمینهٔ آموزش زبان چینی با دانشگاه ادیان و مذاهب همکاری داشته باشند.

در این دیدار معاون انجمن دائوئیسم چین نیز ضمن ابراز خرسندی از فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی صورت گرفته در دانشگاه ادیان و مذاهب درباره ادیان شرقی ازجمله دائو، اظهار داشت: در حال حاضر نکته مهم آن است که ارتباط دوجانبه میان ما آغاز گردد و مهم‌تر آن است که این ارتباط تداوم داشته باشد.

وی ابراز امیدواری کرد در بازگشت به چین مراتب لازم برای محقق کردن روابط فعال دوجانبه را با رئیس این انجمن مطرح سازد.

معاون انجمن دائوئیسم چین و همکارش پس‌ازاین گفتگو دیداری کوتاه نیز با حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب داشتند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین نواب در این دیدار حضور این هیئت را در دانشگاه ادیان و مذاهب به فال نیک گرفت و با اشاره به سفرهای خود به چین و دیدارش با رئیس انجمن دائو افزود: چین همواره به‌واسطه برخورداری از تمدن، فرهنگ،‌ اخلاق و فلسفه شاخص خود نقش مهمی در شکل‌گیری و تکامل تمدن انسانی داشته است.

وی افزود: امروزه نمی‌توان برای شناخت جهان و فرهنگ‌ها اقدام کرد و چین را در نظر نگرفت.

در ادامه این دیدار معاون انجمن دائوئیسم چین نیز با تمجید از علاقه جامعه علمی ایران به تمدن، فرهنگ،‌ اخلاق، فلسفه و ادیان چین از لزوم شکل‌گیری روابط پایدار میان دو کشور در ساحت علم و فرهنگ گفت.

در پایان این دیدار دو طرف بر لزوم شکل‌گیری روابط دوجانبه درزمینهٔ آموزشی و پژوهشی توافق کردند.

پایان‌بخش حضور معاون انجمن دائوئیسم چین و همکارانش در دانشگاه ادیان و مذاهب،‌ حضور در کتابخانه تخصصی بود.

برچسب ها : انجمن دائوئیسم چین, ادیان شرق