آشنایی با زبان دین یک ملت از ضرورت‌های تعامل فرهنگی با آنان است

تاریخ انتشار: 1397/01/27

آشنایی با زبان دین یک ملت از ضرورت‌های تعامل فرهنگی با آنان است

مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب در سراسر کشور با صدور بیانیه‌ای از علاقه‌مندان مطالعات ادیان و مذاهب دعوت به عمل می‌آورد که از فرصت باقی‌مانده برای حضور در این مرکز معتبر علمی استفاده کرده و به سمت افق‌های جدیدی در آسمان علم حرکت کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب در سراسر کشور با صدور بیانیه‌ای از علاقه‌مندان مطالعات ادیان و مذاهب دعوت به عمل آورد که از فرصت باقی‌مانده برای حضور در این مرکز معتبر علمی استفاده کنند.

متن کامل این بیانیه بدین شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

یرْفَعِ اللَّهُ الَّذِینَ آمَنُوا مِنْکمْ وَالَّذِینَ أُوتُوا الْعِلْمَ دَرَجَاتٍ وَاللَّهُ بِمَا تَعْمَلُونَ خَبِیرٌ

آیه 11 سوره مجادله

آشنایی با زبان دین یک ملت از ضرورت‌های تعامل فرهنگی با آنان است.

دانشگاه ادیان و مذاهب به‌عنوان اولین مرکز علمی - تخصصی ادیان و مذاهب در ایران، با بیش از یک دهه فعالیت، تجربیات ارزنده‌ای در این زمینه داشته است ارتباطات علمی و فرهنگی گسترده این دانشگاه با بسیاری از مراکز علمی، فرهنگی و پژوهشی معتبر دنیا گواه این دستاورد است.

اکنون دانشگاه ادیان و مذاهب با کادر علمی ممتاز و امکانات آموزشی مناسب درصدد جذب دانشجو برای دوره‌های مختلف کارشناسی ارشد (حضوری و غیرحضوری) و دکتری (حضوری) است ازاین‌رو مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب در سراسر کشور از تمامی علاقه‌مندان به مطالعات ادیان و مذاهب به‌ویژه طلاب علوم دینی، دعوت به عمل می‌آورد که از فرصت باقی‌مانده برای حضور در این مرکز معتبر علمی استفاده کرده و به سمت افق‌های جدیدی در آسمان علم حرکت کنند.

مجمع نمایندگان دانشگاه ادیان و مذاهب

برای اطلاعات بیشتر و ثبت‌نام به آدرس الکترونیکی azmoon.urd.ac.ir مراجعه فرمایید.