انتصابات جديد در مرکز آموزش های الکترونیک و آزاد دانشگاه

تاریخ انتشار: 1397/01/27

انتصابات جديد در مرکز آموزش های الکترونیک و آزاد دانشگاه

طی احکامی از سوي حجت الاسلام و المسلمين دکتر غضباني، رئيس مرکز آموزش های الکترونیک و آزاد دانشگاه اديان و مذاهب، انتصابات جديدي در اين مرکز صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه اديان و مذاهب، حجت الاسلام و المسلمين دکتر غضباني، رئيس مرکز آموزش های الکترونیک و آزاد این دانشگاه، انتصابات جديدي را در اين مرکز صورت داد.

بنابر اين احکام آقاي رضا سمیعی به عنوان معاون آموزشی ‏و پژوهشی؛ آقاي محمد ابراهیم علیزاده به عنوان معاون آموزش‌های آزاد و آقای احمد بهزادفر به عنوان معاون فن‌آوری اطلاعات مرکز آموزش های الکترونیک و آزاد دانشگاه اديان و مذاهب منصوب شدند.

حجت الاسلام و المسلمين دکتر غضباني در احکام ديگري آقايان مصطفی نواب، جعفر فرخ و علی رحیمی را به ترتیب به عنوان کارشناس مسئول تولید محتوا، کارشناس امور آموزشی و کارشناس پشتیبانی فنی منصوب کرده است.

رئيس مرکز آموزش های الکترونیک و آزاد دانشگاه اديان و مذاهب در اين احکام با اشاره به شايستگي‌ها و سوابق موفق نامبردگان ابراز اميدواري کرده است ايشان با همکاري ساير همکاران بيش از پيش در راستاي اهداف متعالي این دانشگاه گام بردارند.

برچسب ها : انتصاب, مرکز آموزش های الکترونیک و آزاد