حضور دو گروه گردشگر فرهنگی فرانسوی و سوئیسی در دانشگاه

تاریخ انتشار: 1397/01/26

حضور دو گروه گردشگر فرهنگی فرانسوی و سوئیسی در دانشگاه

دانشگاه ادیان و مذاهب در هفته گذشته پذیرای جمعی دیگر از گردشگران فرهنگی فرانسوی و سوئیسی بود که با حضور در این دانشگاه با فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آن آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، این دانشگاه در هفته گذشته پذیرای دو گروه از گردشگران فرهنگی فرانسوی و سوئیسی بود.

این گروه‌ها برای آشنایی با دانشگاه ادیان و مذاهب نشستی با حجت الاسلام و المسلمین دکتر انصاری‌پور از اعضای هیئت‌علمی این دانشگاه داشتند و با توضیحات ایشان در جریان چندوچون فعالیت‌های آن قرار گرفتند.

در این نشست‌ها پس از پخش فیلم کوتاه معرفی دانشگاه، دکتر انصاری‌پور توضیحات تکمیلی را در معرفی دانشگاه و نحوه شکل‌گیری، اهداف و برنامه‌های آن ارائه داد.

در ادامه این دیدار میهمانان فرانسوی نیز به طرح سؤالاتی درباره این دانشگاه و وضعیت آموزش ادیان در آن و همچنین وضعیت اجتماعی اقلیت‌ها و زنان در ایران پرداختند که حجت‌الاسلام‌والمسلمین انصاری‌پور به آنها پاسخ گفت.

گفتنی است این گروه‌ها در روزهای شنبه هجدهم و سه‌شنبه بیست و یکم فروردین 97 میهمان دانشگاه ادیان و مذاهب بودند.

برچسب ها : گردشگران فرهنگی, فرانسوی, سوئیسی