آیا بازگشایی سینماها در عربستان، جوانان را از دین دور خواهد کرد؟

تاریخ انتشار: 1397/01/21

آیا بازگشایی سینماها در عربستان، جوانان را از دین دور خواهد کرد؟

اولین سینمای عربستان بعد از تقریباً چهل سال ممنوعیت نمایش فیلم در این کشور، با نمایش فیلم پلنگ سیاه گشوده شد.

عربستان قرار است در چهار سال آینده چهل پردیس سینمایی در این کشور آماده کند و در عرض دوازده سال این تعداد را به صد پردیس سینمایی برساند.

این کشور در دههٔ هفتاد دارای سینما بود اما از اواخر دههٔ هفتاد میلادی با سیاست‌گذاری‌های محافظه‌کارانه‌تر و خوانش سخت گیرانه تری از احکام اسلام، سالن‌های سینما تعطیل شدند.

برخی از علمای اسلام با گشایش سینما در این کشور مخالف‌اند بخصوص که قرار است این سالنها مختلط باشند. زنان و مردان عربستانی در هیچ فضای عمومی حق ندارند به‌صورت مختلط حضور داشته باشند.

علمای عربستان فیلم‌های هالیوودی را خطری جدی می‌دانند که می‌تواند فرهنگ جوانان عربستانی را تغییر ماهیت دهد.

عربستان این تغییرات را بخشی از پروژه را فرهنگی اقتصادی می‌داند و قرار است با اصلاحات داخلی و سریعی که انجام می‌پذیرد راه ورود گردشگران خارجی به این کشور باز شود. پیش‌ازاین عربستان از راه نفت و زائران خانه خدا ارز خود را تأمین می‌کرد.

آدم ارون، رئیس شرکت آمریکای ای‌ام سی که ساخت اولین سینمای عربستان را به عهده دارد، این سالن نمایش را بنایی فوق‌العاده و شگفت‌انگیز نامید.

رئیس شرکت ای‌ام سی در این رابطه افزوده است: «گمان می‌کنیم که این، زیباترین سینمای جهان خواهد بود.

برچسب ها : سینمای عربستان, جوانان, دین