هشدار واتیکان درباره نقش دین‌ستیزی نهادهای بین‌المللی

تاریخ انتشار: 1397/01/21

هشدار واتیکان درباره نقش دین‌ستیزی نهادهای بین‌المللی

اسقف ایوان یورکوویچ، که به‌عنوان ناظر واتیکان، مسئول رسیدگی و نظارت بر عملکرد سازمان‌های فعال سازمان ملل در جنوا است، به شورای حقوق بشر سازمان ملل اظهار داشت تنها تعدادی از سازمان‌های بین‌المللی مذهب را تهدیدی برای برنامه‌های خود می‌دانند.

به گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی واتیکان وی ادعا کرد این سازمان‌ها بر ضد احساسات مذهبی و خرد و عقلانیتی که می‌توان آن را جوهرهٔ انسانیت نامید موضع‌گیری می‌کنند. وی این سخنان را به مناسبت روز دوم مارس، روی که شورای عمومی سازمان ملل با موضوع آزار و اذیت‌های دینی تشکیل جلسه داده بود، عنوان کرد.

پیش‌ازاین مقامات رسمی واتیکان در صحن شورای عمومی سازمان ملل درباره تحدید آزادی‌های مذهبی در جهان هشدار داده بودند.

یورکویچ همچنین به عبارت «آزادی از مذهب» که دریکی از گزارش‌های احمد شهید آمده بود، به‌شدت اعتراض کرد. وی دراین‌باره افزود کسانی که خواهان آزادی از مذهب هستند و به اقلیت‌های دینی فشار می‌آورند، عقلانیتی را نادیده می‌گیرند که جبران‌ناپذیر است.

آن‌ها همچنین از نقش اساسی دین در تمدن سازی غافل‌اند. سخنان ناظر واتیکان در راستای انتقادات پاپ فرانسیس از نهادهای بین‌المللی بود. پاپ پیش‌ازاین گفته بود، سازمان‌های بین‌المللی با دستاویز حقوق بشر، مشغول استعمار ایدئولوژیک هستند.

پاپ می‌گوید نهادهای بین‌المللی برنامه‌های خود را به کشورهای جهان سوم و کشورهای به اسم کمک مالی تحمیل می‌کنند.

برچسب ها : واتیکان, دین‌ستیزی, نهادهای بین‌المللی