دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور

تاریخ انتشار: 1396/12/26

دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور

معاونت فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، معاونت فرهنگی وزارت علوم تحقیقات و فناوری دومین جشنواره قرآن و عترت اساتید دانشگاه‌های سراسر کشور را برگزار می‌کند.

این جشنواره در سه مرحله دانشگاهی (اردیبهشت‌ماه 97)، سراسری (آذرماه 97) و ملی (اسفندماه 97) در 5 بخش آوایی شامــل رشته‌های (قرائت ترتیل، قرائت تحقیق، حفظ 5 جزء، حفظ 15 جزء و حفظ کل)؛ بخش معارفی شامل رشته‌های (آشنایی با مفاهیم نهج‌البلاغه، آشنایی با ترجمه و تفسیر قرآن، آشنایی با سیره معصومین (ع)؛ بخش پژوهشی شامل رشته‌های (مقاله‌نویسی، تألیف و ترجمه کتاب؛ بخش هنری شامل رشته (خوشنویسی)؛ بخش ادبی شامل رشته (شعر) برگزار می‌گردد.

معاونت فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب در همین راستا اعلام کرد اساتید گرامی جهت ثبت‌نام در بخش‌ها و رشته‌های جشنواره به دفتر معاونت فرهنگی مراجعه و یا با داخلی 135 تماس حاصل فرمایند.

برچسب ها : جشنواره قرآن و عترت اساتید, فراخوان ثبت‌نام