جمعی از گردشگران فرهنگی فرانسوی در دانشگاه حضور یافتند

تاریخ انتشار: 1396/12/19

جمعی از گردشگران فرهنگی فرانسوی در دانشگاه حضور یافتند

دانشگاه ادیان و مذاهب روز سه شنبه 15 اسفند 96 پذیرای جمع دیگری از فرهیختگان فرانسوی بود که با حضور در آن با فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، دانشگاه ادیان و مذاهب سه شنبه 15 اسفند 96 پذیرای جمع دیگری از فرهیختگان فرانسوی بود که با حضور در آن با فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی این دانشگاه آشنا شدند.

این گروه در نشستی برای آشنایی با حضور حجت اسلام و المسلمین دکتر انصاری‌پور از اعضای هیئت‌علمی دانشگاه ادیان و مذاهب شرکت کردند.

در این نشست پس از پخش فیلم کوتاه معرفی دانشگاه دکتر انصاری‌پور توضیحات تکمیلی را در معرفی دانشگاه و نحوه شکل‌گیری، اهداف و برنامه‌های آن ارائه داد.

در ادامه این دیدار میهمانان فرانسوی نیز به طرح سؤالاتی درباره این دانشگاه و وضعیت آموزش ادیان در آن و همچنین وضعیت اجتماعی اقلیت‌ها و زنان در ایران پرداختند که حجت‌الاسلام‌والمسلمین انصاری‌پور به آنها پاسخ گفت.