اجلاس گفتگوهای فرهنگی میان ایران و جهان عرب در بغداد برگزار شد

تاریخ انتشار: 1396/12/05

اجلاس گفتگوهای فرهنگی میان ایران و جهان عرب در بغداد برگزار شد

اجلاس گفتگوهای فرهنگی میان ایران و جهان عرب با حضور ده‌ها نفر از اندیشمندان جهان عرب از کشورهای عراق، سوریه لبنان، مصر و الجزایر، در بغداد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان اجلاس گفتگوهای فرهنگی میان ایران و جهان عرب با حضور ده‌ها تن از اندیشمندان جهان عرب از کشورهای عراق، سوریه لبنان، مصر و الجزایر، در بغداد برگزار شد.

شرکت‌کنندگان در این همایش با ارائه مقالاتی درباره راهکارهای مقابله با اندیشه‌های تکفیری که به‌رغم پایان کار داعش همچنان منطقه را تهدید می‌کند به بحث و تبادل‌نظر پرداختند.

در این همایش حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حمیدرضا شریعتمداری رئیس دانشکده فلسفه دانشگاه ادیان و مذاهب نیز حضور داشت و مواضع دانشگاه را درباره نحوه مقابله با اندیشه‌های تکفیری با متفکران عرب در میان گذاشت.