دیدار رئیس دانشگاه با نماینده ولی فقیه در نیروی انتظامی

تاریخ انتشار: 1396/11/30

دیدار رئیس دانشگاه با نماینده ولی فقیه در نیروی انتظامی

حجت الاسلام والمسلمین نواب، رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب با نماینده ولی فقیه در نیروی انتظامی در تهران دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، حجت الاسلام والمسلمین نواب، رئیس این دانشگاه با رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی در تهران دیدار و گفتگو کرد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب روز یکشنبه 29 بهمن 96 با حجت الاسلام والمسلمین بهرامی نماینده ولی فقیه و رئیس عقیدتی سیاسی نیروی انتظامی دیدار و گفتگو کرد.

حجت الاسلام والمسلمین نواب همچنین دیدار و گفتگویی نیز با دکتر عباس خامه یار معاون بین الملل سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی داشت.

وی در این دیدارها ضمن تشریح تاریخچه شکل گیری، فعالیت های آموزشی و پژوهشی، ایشان را در جریان دستاوردهای دانشگاه ادیان و مذاهب در زمینه ایجاد فضای تقریب بین مذاهب در کشور، رایزنی با پیروان ادیان توحیدی در راستای گشترش فرهنگ همزیستی مسالمت آمیز و سایر فعالیت های آکادمیک و همکاری های دانشگاه با همتایان خارجی قرار داد.

در این دیدارها همچنین زمینه های همکاری دو طرف مورد بررسی قرار گرفت.

برچسب ها : رئیس دانشگاه, نماینده ولی فقیه, نیروی انتظامی