یک زن در جنوب هند، امام جماعت مردان

تاریخ انتشار: 1396/11/24

یک زن در جنوب هند، امام جماعت مردان

یک زن مسلمان در جنوب هند که هفته گذشته، نماز جمعه شهر را به‌صورت مختلط برگزار کرده بود، می‌گوید بعدازاین اقدام از سوی افراد ناشناس تهدید شده است.

به گزارش گاردین، یامیدا بیوی برای اولین بار هفته گذشته، در یکی از شهرستان‌های کوچک هند، اقدام به برگزاری نماز جمعه به‌صورت مختلط کرده است.

خانم یامیدا، ۳۴ ساله، به گاردین گفت: من به قرآن و آموزه‌های قرآن مبنی بر برابری همهٔ انسان‌ها معتقدم. تمام تبعیض‌ها علیه زنان ساختهٔ مردان است و از سوی آن‌ها برزنان تحمیل‌شده است. من و روحانی این مسجد قصد تغییر این مناسبات راداریم.

وی افزود، من معتقدم تا جایی که حکم صریحی در قرآن مبنی بر اعمال محدودیت برای زنان وجود ندارد، زنان مسلمان می‌توانند همپای مردان وظایف و مسئولیت‌های دینی را به عهده بگیرند. یامیدا خود را از اهل سنت معرفی کرده است.

این زن مسلمان به گاردین گفت تنها تندروان هستند که هیچ‌گونه تغییری را برنمی‌تابند و تنها تفسیر افراطی خود از اسلام را می‌پسندند. وی گفت بعد از مراسم نماز جماعت هفته گذشته، از فیس بوک و یوتیوب پیام‌های تهدید دریافت کرده است، اما نگران نیست.

عبدالرحمان دبیر جماعت اسلامی هند دراین‌باره گفت، حرکت بیوی یک حرکت نمایشی بی‌اثر و محکوم است. او می‌خواهد با کمترین هزینه بیشترین توجه را نصیب خود کند. درصورتی‌که این عمل تفرقه‌اندازی در جامعه اسلامی است.

برچسب ها : زن, جنوب هند, امام جماعت