معاونت آموزشی دانشگاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد

تاریخ انتشار: 1396/11/19

معاونت آموزشی دانشگاه در اطلاعیه‌ای اعلام کرد

(تمدید شد) ثبت‌نام آزمون‌های اختصاصی طلاب دوره‌های کارشناسی‌ارشد حضوری و غیرحضوری 97

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی این دانشگاه در اطلاعیه‌ای ضمن تمدید مهلت ثبت‌نام، نحوه و زمان نام نویسی از داوطلبان آزمون‌های اختصاصی طلاب دوره‌های کارشناسی‌ارشد حضوری و غیرحضوری 97 این دانشگاه را اعلام کرد.

در اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلت تکمیلی دانشگاه ادیان و مذاهب در این باره آمده است:

داوطلبان تحصیلات تکمیلی از میان برادران و خواهران طلبه و یا کسانی که از یکی از مراکز و دانشگاه‌های حوزوی فارغ التحصیل شده باشند می‌توانند برای ثبت‌نام در هریک از رشته محل‌های تحصیلی دانشگاه ادیان و مذاهب به سامانه پذیرش دانشجو مراجعه نمایند.

تکالیف داوطلبان برای ثبت‌نام:

1. در مقطع کارشناسی‌ارشد، دانشگاه ادیان و مذاهب براساس مجوز‌ها و قوانین وزارت علوم در دو شیوه آموزش محور غیرحضوری (الکترونیکی) و آموزشی و پژوهشی (حضوری) ثبت‌نام می‌نماید. هریک از این شیوه‌ها دارای قوانین و مقرارات خاص خود می‌باشد.

2. به همه داوطلبان محترم توصیه می‌شود پیش از شروع مراحل ثبت‌نام دفترچه راهنما پذیرش و ثبت‌نام مربوط به دوره انتخابی خود را بادقت مطالعه نمایند.

تذکر:

با توجه به تفاوت زمان برگزاری آزمون‌ها، داوطلبان می‌توانند در یک یا چند آزمون متفاوت شرکت نمایند ولکن در ثبت‌نام نهایی تنها امکان ثبت‌نام در یک رشته تحصیلی و یا دوره‌ آموزشی که پذیرفته شده باشند را خواهند داشت.

ثبت‌نام در هر آزمون تنها در یک رشته تحصیلی ممکن می‌باشد. بنابراین با توجه به عدم امکان تغییر رشته خواهشمند است در انتخاب رشته مورد نظر خود دقت نمایید.

3. پس از مطالعه دفترچه راهنما و انتخاب رشته محل تحصیلی با مراجعه به سامانه پذیرش دانشجو و یا کلیک بر روی لینک ثبت‌نام اقدام به تکمیل نمودن مراحل ثبت‌نام نمایند. در پایان مراحل ثبت نام به داوطلبان کد رهگیری داده خواهد شد که نشانگر پایان مراحل ثبت نام یک داوطلب است. صحت اطلاعات ارسالی به عهده شخص داوطلب است.

4. زمان چاپ کارت ورود به جلسه آزمون چند روز پیش از آزمون از طریق سامانه پذیرش و یا پیامک اطلاع رسانی خواهد شد. داوطلبان باید کارت ورود به جلسه را در موعد مقرر از طریق سامانه پذیرش چاپ و دریافت کرده و در روز آزمون همراه با کارت ورود به جلسه آزمون در محل آزمون حضور داشته باشند.

پذیرش 32802610 -025 (داخلی 103) پاسخ‌گویی پیرامون مسائل پذیرش و مراحل ثبت‌نام.

امور شهریه دانشجویی 32802610 – 025 (داخلی 110 و یا 155) پاسخگویی پیرامون مسائل و تعهدات مالی دانشجویان.

دریافت دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی‌ارشد حضوری

دریافت دفترچه راهنمای آزمون کارشناسی‌ارشد غیرحضوری آموزش محور