پذیرش دانشجو از میان طلاب اهل تسنن در دانشگاه ادیان و مذاهب

تاریخ انتشار: 1397/02/01

پذیرش دانشجو از میان طلاب اهل تسنن در دانشگاه ادیان و مذاهب

با موافقت شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، دانشگاه ادیان و مذاهب مجوز پذیرش دانشجو از میان طلاب اهل تسنن را دریافت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت با پذیرش دانشجو از میان طلاب اهل تسنن در این دانشگاه موافقت کرد.

بنابر نامه ابلاغی شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت، در بیست و هشتمین نشست این شورا که در 12 دی 96 برگزار شده، یکی از مصوبات اعطای مجوز به دانشگاه ادیان و مذاهب برای پذیرش دانشجو از میان طلاب اهل تسنن بوده است.

طبق این نامه، شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت اعلام کرده است دانشگاه ادیان و مذاهب می‌تواند به‌منظور تأمین نیاز فرهنگی آموزشی جامعه اهل سنت و آموزش عالمان آگاه و متعهد اقدام به پذیرش دانشجو در سطح سه (کارشناسی ارشد) از میان طلاب اهل سنت سراسر کشور نماید.

برچسب ها : شورای برنامه‌ریزی مدارس علوم دینی اهل سنت, طلاب اهل تسنن