ششمین دوره بین‌المللی شیعه شناسی با مشارکت استادان و پژوهشگرانی از ده کشور جهان

تاریخ انتشار: 1396/11/04

ششمین دوره بین‌المللی شیعه شناسی با مشارکت استادان و پژوهشگرانی از ده کشور جهان

ششمین دوره بین‌المللی کوتاه‌مدت شیعه شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب با شرکت استادان و پژوهشگرانی از ده کشور جهان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، ششمین دوره بین‌المللی شیعه شناسی با شرکت استادان و پژوهشگرانی از 10 کشور جهان از روز سه‌شنبه یکم اسفندماه 1396 مصادف با سالروز شهادت حضرت زهرا (ع)، به مدت یک هفته در دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار خواهد شد.

آقای احمد مقری مدیر ششمین دوره بین‌المللی کوتاه‌مدت شیعه شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب در گفتگویی با خبرنگار روابط عمومی این دانشگاه ضمن اعلام این خبر، درباره حاضران در این دوره گفت: در این دوره بین‌المللی اساتیدی چون پروفسور حبیبه رحیم عضو هیئت‌علمی دانشگاه سنت جونز آمریکا، دکتر باربارا لورنز، استاد دانشگاه گراتس اتریش، دکتر آیاکا کوردا، پژوهشگر دانشگاه ریتسومیکن ژاپن، دکتر لیزلت عبید، استاد دانشگاه وین اتریش، دکتر اولاینکا امونی، مدیر گروه مطالعات اسلامی دانشگاه ایالتی لاگوس نیجیریه، دکتر ویلفرد بوچا از دانشگاه بن آلمان، سموئیل بلانچ، پژوهشگر دانشگاه ایالتی استرالیا، الکساندر ناچمن از دانشگاه آکسفورد انگلستان، روری مک دونالد از دانشگاه کالیفرنیای آمریکا و جمعی دیگر از دانشجویان و پژوهشگران خارجی و ایرانی مشارکت خواهند داشت.

وی درباره مفاد آموزشی این دوره افزود: در دوره پیش رو، سرفصل‌هایی چون تشیع و ایران معاصر، انشعابات و فرق تشیع، دکترین امامت، دکترین مهدویت، منابع تفکر شیعی، آیین‌های عزاداری و سرور، اخلاق شیعی، عرفان شیعی، اندیشه سیاسی تشیع،‌ مرجعیت و اجتهاد، تشیع و زنان، تشیع و گفتگو و ... ارائه خواهد شد.

مدیر ششمین دوره بین‌المللی کوتاه‌مدت شیعه شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب همچنین درباره اساتید حاضر در این دوره گفت: اساتید برجسته حوزه و دانشگاه ازجمله آقایان دکتر محمد لگنهاوزن، حجت‌الاسلام محمدعلی شمالی، دکتر سیدحسن اسلامی،‌ دکتر حمیدرضا شریعتمداری، دکتر صادق حقیقت، دکتر محسن قنبری، حجت‌الاسلام مرتضی رضازاده، دکتر محمد سمیعی و خانم‌ها دکتر نعیمه پورمحمدی و دکتر لیزلت عبید در این دوره به ارائه سخنرانی خواهند پرداخت.

احمد مقری درباره برنامه‌های جنبی این دوره نیز گفت: بازدید از حرم مطهر، مسجد مقدس جمکران، حضور در مراسم عزاداری فاطمی، دیدار با آیت‌الله شهرستانی و برخی مراجع و علمای حوزه علمیه از دیگر برنامه‌های در نظر گرفته‌شده برای دوره جاری است.

گفتنی است که دانشگاه ادیان و مذاهب قم در ادوار پیشین دوره شیعه شناسی، مجموعاً پذیرای بیش از 90 نفر از اقشار آکادمیک و تأثیرگذار از 32 کشور جهان بوده است. همچنین، مشابه دوره گذشته و با توجه به استقبال حوزویان و دانشگاهیان از پنجمین دوره شیعه شناسی در شهریور 1396، در دوره پیش رو نیز امکان حضور و مشارکت اساتید، دانشجویان و پژوهشگران کشور فراهم‌شده است.

علاقه‌مندان می‌توانند جهت ثبت‌نام و اطلاعات بیشتر از طریق تلگرام و واتس اپ با شماره 09038233993 تماس حاصل فرمایند.

برچسب ها : ششمین دوره بین‌المللی شیعه شناسی