مراسم گرامیداشت دهه فجر امسال باید باشکوه‌تر از هرسال برگزار شود

تاریخ انتشار: 1396/10/24

مراسم گرامیداشت دهه فجر امسال باید باشکوه‌تر از هرسال برگزار شود

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب در جلسه شورای فرهنگی این دانشگاه بر ضرورت برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم گرامیداشت دهه فجر امسال تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، جلسه شورای فرهنگی این دانشگاه با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست و معاون فرهنگی برگزار شد.

در این جلسه که صبح روز یکشنبه 24 دی‌ماه برگزار شد، اعضای شورای فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب ظرفیت‌های موجود و برنامه‌های قابل‌اجرا در این دانشگاه را در آستانه ایام دهه فجر و سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بررسی کردند.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست و معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب در ابتدای این جلسه با اشاره به نزدیک شدن ایام دهه فجر و سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی بر ضرورت برگزاری هرچه باشکوه‌تر مراسم گرامیداشت این ایام تأکید کرد.

دکتر جعفرطیاری با اشاره به اهمیت و جایگاه والای انقلاب اسلامی ایران و نقش تاریخ‌ساز آن در عصر حاضر، این انقلاب را الگو و مایه دلگرمی و امید امت‌های مستضعف جهان خواند که با رهبری شجاعانه و عالمانه امام خمینی رحمت‌الله علیه به پیروزی رسید و هم‌اکنون نیز به‌رغم همه سنگ‌اندازی‌های استکبار جهانی و معاندان، مقتدرانه با هدایت رهبر فرزانه انقلاب، حضرت آیت‌الله‌العظمی خامنه‌ای مدظله‌العالی و تاییدات الهی به راه خود ادامه می‌دهد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین جعفرطیاری در ادامه با اشاره به وقایع اخیر در کشور، بر تکلیف سنگین مراکز حوزوی و دانشگاهی در تبیین اهمیت حفظ انقلاب اسلامی و دفاع از ارزش‌های آن تأکید کرد و اظهار داشت: این مراکز باید با استفاده از تمام ظرفیت‌های خود در نکوداشت سالگرد انقلاب اسلامی بکوشند.

معاون فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب با تأکید بر لزوم پاسداشت یاد شهدا، جانبازان و سایر مبارزان انقلاب اسلامی اظهار داشت: برنامه‌های بزرگداشت سالگرد پیروزی انقلاب باید به نحوی باشد که مشارکت عموم مردم را هر چه بیشتر دربرگرفته و شورونشاط اجتماعی را به‌ویژه در میان نسل سوم انقلاب فراهم سازد.

قائم‌مقام ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب در پایان برنامه‌هایی مانند تجلیل از خانواده‌های شهدا، جانبازان و مبارزان تاریخ انقلاب در قالب دیدار و محفل خاطره گویی، بزرگداشت سالروز ورود امام خمینی به کشور، زیارت حرم مطهر امام و تجدید میثاق با آرمان‌های انقلاب، شرکت در راهپیمایی روز 22 بهمن، برگزاری نشست‌های علمی با محوریت انقلاب اسلامی و برگزاری مسابقات فرهنگی، ورزشی و ادبی را ازجمله فعالیت‌هایی دانست که می‌توان با استفاده از مشارکت دانشجویان در این دانشگاه به مناسبت سالگرد انقلاب اسلامی انجام داد.

در ادامه این جلسه، اعضای شورای فرهنگی دانشگاه درباره چندوچون برگزاری برنامه‌های ویژه سالگرد انقلاب اسلامی و دهه فجر به تبادل‌نظر پرداختند.

برچسب ها : قائم‌مقام ریاست, سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی