سالروز قیام نوزده دی در دانشگاه ادیان و مذاهب گرامی داشته شد

تاریخ انتشار: 1396/10/21

سالروز قیام نوزده دی در دانشگاه ادیان و مذاهب گرامی داشته شد

سالروز قیام مردم قم، روز نوزده دی، با برگزاری جلسه سخنرانی از سوی معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه ادیان و مذاهب گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب با سخنرانی حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر انصاری پور عضو هیئت‌علمی این دانشگاه مراسم گرامیداشت روز نوزده دی، سالروز قیام مردم قم برگزار شد.

در این سخنرانی که بین نماز ظهر و عصر روز سه‌شنبه نوزده دی در نمازخانه دانشگاه ادیان و مذاهب برگزار شد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر انصاری پور ضمن نام بردن از روز نوزدهم دی به‌عنوان یوم‌الله و یوم الحق سخنان خود را با اشاره به جایگاه حق در قرآن آغاز کرد و افزود: حق در قرآن دارای جایگاه عظیمی است به‌نحوی‌که 250 بار این کلمه در قرآن تکرار شده است.

وی سپس با قیاس حق و وحی، ارزش حق را بالاتر از وحی خواند و افزود: اصالت ابتدائا ازآن حق است و وحی ازآن‌جهت ارزشمند است که حاوی حق است.

دکتر انصاری پور در ادامه روز نوزده دی را مصداق یاری‌رساندن حق دانست و گفت: در طول تاریخ همواره شاهد رویارویی حق و باطل هستیم که هریک یاری کنندگانی داشته اند و یاری کنندگان امام در این روز جزو یاری کنندگان حق بودند.

عضو هیئت‌علمی دانشگاه ادیان و مذاهب قیام نوزدهم دی را ازجمله مهم‌ترین قیام‌های دهه‌های اخیر خواند و سپس درباره جایگاه شهر قم در احادیث و روایات سخن گفت.

دکتر انصاری پور گفت: شهر قم در احادیث و روایات دارای جایگاه قابل‌توجهی است و موردعنایت اکثر ائمه بوده است.

دکتر انصاری پور سپس به بیان یکی از این احادیث پرداخت و افزود: در حدیثی از امام کاظم (ع) است که ایشان در دیدار مردمی که از شهرری خدمت ایشان رسیده‌اند سه مرتبه از مردم قم تمجید می‌کند و از مردی می‌گوید که از این شهر قیام خواهد کرد و پیروانی خواهد داشت که قلب‌هایشان در حق‌طلبی چون حدید استوار خواهد بود و در گردباد حوادث از پا نخواهند افتاد.

برچسب ها : سالروز قیام نوزده دی, حق, دکتر انصاری پور