سفیر اتریش در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافت

تاریخ انتشار: 1396/10/21

سفیر اتریش در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافت

سفیر اتریش عصر روز سه‌شنبه 19 دی 96 در دانشگاه ادیان و مذاهب حضور یافت و با مسئولان آن دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب سفیر اتریش از دانشگاه ادیان و مذاهب دیدن کرد.

دکتر مسجد جامعی مشاور عالی ریاست دانشگاه ادیان و مذاهب در دیدار سفیر اتریش ضمن خوشامدگویی به وی، اتریش را ازجمله کشورهایی خواند که در طول سال‌های اخیر دارای روابط خوب علمی و فرهنگی با ایران به‌ویژه در موضوع گفتگوی ادیان بوده است.

اشتفان شولتز، سفیر اتریش نیز از حضور در دانشگاه ابراز خرسندی کرد و با اشاره به اهمیت شهر قم در عرصه سیاسی و دینی ایران، این شهر را دارای جایگاه مهمی از این نظر خواند.

در ادامه این دیدار دو طرف ضمن بررسی تحولات سیاسی و اقتصادی منطقه، راه‌های عملیاتی کردن روابط علمی دانشگاه‌های اتریشی و دانشگاه ادیان و مذاهب درزمینهٔ گفتگوی ادیان را در قالب تبادل اساتید و دانشجویان و برگزاری دوره‌های آموزشی و پژوهشی مشترک بررسی کردند.

گفتنی است در این دیدار حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست و نیز آقای صالحی مدیر همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب حضور داشتند.

در بخش دیگری از این جلسه مدیر همکاری‌های علمی و بین‌الملل دانشگاه ادیان و مذاهب نیز توضیحاتی درباره دوره کوتاه‌مدت شیعه شناسی این دانشگاه به هیئت اتریشی ارائه داد.

برچسب ها : سفیر اتریش, اشتفان شولتز