فیلم «مریم مجدلیه» نامزد جایزهٔ اسکار 2018

تاریخ انتشار: 1396/10/17

فیلم «مریم مجدلیه» نامزد جایزهٔ اسکار 2018

برای نخستین‌بار عکس‌های فیلم «مریم مجدلیه»، که بسیاری معتقدند بهترین نامزد جایزهٔ اسکار 2018 است، منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، کمپانی فیلم‌سازی «سی ساو»، این فیلم را که نمایش زندگی «مریم مجدلیه» از پیروان عیسی مسیح (ع) است، راهی پرده نقره‌ای کرده است. قرار است این فیلم در تعطیلات عید پاک بر روی پرده‌های سینما به نمایش درآید. پیش‌ازاین قرار بود این فیلم برای بخش مسابقه جایزه اسکار نمایش داده شود، اما برنامه کمپانی تغییر کرد.

این کمپانی پیش‌ازاین فیلم «سخنرانی پادشاه» با بازی درخشان «کالین فرث» را عرضه کرده است. «هلن ادمونسون» و «فیلیپا گازلت» فیلمنامه این اثر جدید را به نگارش درآورده‌اند و «گارت دیویس» کارگردانی آن را بر عهده دارد.

به گزارش گاردین، فیلمبرداری روایت سینمایی زندگی «مریم مجدلیه» از تابستان ۲۰۱۷ آغاز شده بود اما تولید اولیه آن در سال ۲۰۱۶ کلید خورد. رونی مارا در این فیلم نقش مریم مجدلیه را ایفا کرده است و یواخین فونیکس، نقش حضرت مسیح را.

مریم مجدلیه در مسیحیت همواره بحث‌برانگیز بوده است و دو روایت کاملاً متضاد از حضور این زن در متون مسیحی وجود دارد. قرن‌هاست مسیحیان بر سر جزئیات این دو روایت با یکدیگر مجادله می‌کنند و آثار هنری که با این مضمون تولید می‌شود نیز همواره جذاب و بحث‌برانگیز بوده است.

برچسب ها : مریم مجدلیه, جایزهٔ اسکار