عکس رئیس جمهور را جایگزین شمایل مسیح کنید

تاریخ انتشار: 1396/10/13

عکس رئیس جمهور را جایگزین شمایل مسیح کنید

دولت چین به تعددی از روستاهای مسیحی نشین استان ژیانگسی دستور داده است نمادهای مذهبی مسیحی را از دیوارهای روستا و خانه‌هایشان بردارند، بخصوص هیچ صلیبی نباید در روستا دیده شود و به جای آن عکس رئیس جمهور چین را بیاویزند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب به نظر می‌رسد این فرمان بخشی از تبلیغات سیاسی دولت چین برای مردمی نشان دادن قدرت چین کمونیست حتی در میان مذهبیان است.

بنا به گزارش رسانه‌های چینی برخی از مقامات رسمی حزب کمونیست اخیراً از تعدادی از روستاهای مسیحی نشین چین دیدار کرده‌اند. در نتیجه این تلاشها حدود ۶۰۰ خانواده نمادهای مذهبی را از خانه‌هایشان حذف کرده‌اند. و ۵۳ خانواده نیز عکس رئیس جمهور چین را به دیوار آویزان کرده‌اند. منتقدان میگویند این اقدامات برای بسط قدرت حزب کمونیست در تمام لایه‌های زندگی چینی‌هاست و دولت سعی دارد هیچ فضای خصوصی برای هیچ کس باقی نگذارد.

ده درصد جمعیت یک میلیونی استان ژیانگسی مسیحی هستند. دولت چین برنامه‌ای برای فقر زدایی از روستاها تعریف کرده است که ساکنان مسیحی روستاهای ایالت ژیانگسی میگویند اگر شمایل عیسی مسیح را با تصویر رئیس جمهور جابجا نکنیم از این برنامه کمکی محروم خواهیم ماند.

برچسب ها : دولت چین, شمایل مسیح