حضور دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق در دانشگاه

تاریخ انتشار: 1396/10/17

حضور دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق در دانشگاه

دانشگاه ادیان و مذاهب روز پنجشنبه 14 دی 96 میزبان جمعی از دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (ع) بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه ادیان و مذاهب، هیئتی متشکل از دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (ع) با حضور در این دانشگاه در جریان سابقه فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی آن قرار گرفتند.

این گروه که از دانشجویان مقاطع مختلف گروه معارف اسلامی و علوم تربیتی با گرایش مدیریت آموزش بودند و به گفته خود برای آشنایی با مؤسسات آموزشی در شهر قم حضور یافته بودند، در نشستی با حضور حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری قائم‌مقام ریاست و معاون فرهنگی و نیز حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر حدادی رئیس دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب شرکت کردند.

در این نشست ابتدا حجت‌الاسلام‌والمسلمین دکتر جعفرطیاری توضیحاتی را درباره اهداف و نحوه شکل‌گیری دانشگاه ارائه داد و افزود: نیاز به گفتگو و تعامل با اصحاب سایر ادیان که در طول تاریخ اسلام در جریان بوده و حوادثی مانند مباهله نیز از مصادیق آن است، باعث شد تا این دانشگاه از دل حوزه علمیه شکل بگیرد.

معاون فرهنگی دانشگاه ادیان و مذاهب ضمن اشاره به بستری که برای فعالیت چنین مؤسساتی فراهم‌شده، آن را ثمره خون شهیدان و نظام اسلامی و انقلاب خواند و وظیفه قشر حوزوی و دانشگاهی را در قبال فراهم شدن این بستر خدمت به نظام اسلامی دانست.

دکتر جعفرطیاری سپس به معرفی دانشکده‌ها و رشته‌های مختلف آن‌ها پرداخت و از روابط علمی گسترده دانشگاه با همتایان خارجی، میزبانی از هیئت‌های فرهنگی و سیاسی متعدد و برگزاری دوره‌های شیعه شناسی برای پژوهشگران خارجی گفت.

وی همچنین با اشاره به قضای اخیر کشور مقدمه گفتگوی ادیان و مذاهب را گفتگوی برادرانه همه گروه‌ها و احزاب دانست و هدف دشمن از اقدامات مداخله‌جویانه در این جریانات را نبود ایران و اسلام خواند.

در ادامه این نشست دکتر حدادی رئیس دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب نیز در سخنانی با اشاره مسئله زن به‌عنوان یکی از چالش‌های پیش روی کشور در دهه آینده اظهار داشت: دانشکده زن و خانواده دانشگاه ادیان و مذاهب و پردیس خواهران دانشگاه امام صادق می‌توانند در این راستا همکاری و همفکری خوبی با همدیگر داشته باشند.

دکتر حدادی در ادامه ضمن معرفی گروه‌های علمی و رشته‌های دانشکده زن و خانواده به سؤالات دانشجویان امام صادق نیز پاسخ گفت.

پایان‌بخش این جلسه معرفی دوره کوتاه‌مدت شیعه شناسی دانشگاه ادیان و مذاهب از سوی آقای صالحی مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی بود.

صالحی با اشاره به برگزار نشدن دوره‌ای مشابه این برنامه در کشور گفت: با توجه به اینکه در کشورهای غربی این دوره‌ها با محتوای موردنظر آن‌ها برگزار می‌شد این نیاز احساس شد که چنین دوره‌ای برگزار شود.

دانشجویان پردیس خواهران دانشگاه امام صادق (ع) در ادامه حضورشان در دانشگاه ادیان و مذاهب از بخش‌های مختلف آن دیدن کردند.

برچسب ها : دانشجویان, پردیس خواهران, دانشگاه امام صادق